News Flash:

Ambasadorul SUA la Bucuresti CRITICA LEGEA DEFAIMARII

15 Februarie 2016
939 Vizualizari | 0 Comentarii
hans klemm
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, critica legea defaimarii initiata de liderul PSD Liviu Dragnea, precizand ca "protejarea libertatii de exprimare, chiar si in cazurile in care exprimarea aleasa ofenseaza, este un aspect fundamental al unei societati democratice sanatoase".
"(...) Politica Guvernului Statelor Unite ale Americii este clara. Protejarea libertatii de exprimare, chiar si in cazurile in care exprimarea aleasa ofenseaza, este un aspect fundamental al unei societati democratice sanatoase. Condamnam discriminarea si ura, dar in acelasi timp ne opunem legilor care interzic exprimarea ofensatoare cu pretul libertatii de exprimare. Asa cum a declarat presedintele Obama: <<Cea mai puternica arma impotriva discursului instigator la ura nu este reprimarea, ci libertatea de exprimare, voci ale tolerantei care se ridica impreuna impotriva bigotismului...>>", se arata intr-o declaratie de presa a ambasadorului SUA la Bucuresti.
Legea defaimarii, initiata de liderul PSD Liviu Dragnea, a starnit un val de proteste in randul societatii civile si in mediul online. PNL a anuntat ca va ataca la CCR actul normtiv daca este adoptat. Proiectul a fost scos de pe ordinea de zi a plenului Canmerei Deputatilor, saptamana trecuta, urmand ca discutiile sa fie reluate in aceste zile.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0888 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028800 (s)