News Flash:

Targ de blanuri si cadouri, cooking show si teatru de papusi, in week-end, la IULIUS MALL 

8 Februarie 2018
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
01


 TARG DE BLANURI SI CADOURI, COOKING SHOW SI TEATRU DE PAPUSI, IN WEEKEND, LA IULIUS MALL 
In acest final de saptamana, Iulius Mall Timisoara
a pregatit un program incarcat de evenimente: targ de blanuri si produse din piele, cooking show pentru cei pasionati de gatit, teatru de papusi pentru cei mici si, pentru ca se apropie Ziua Indragostitilor, un targ cu numeroase idei inspirate de cadouri. 
De vineri pana duminica inclusiv, clientii care vor sa isi completeze garderoba cu o haina de blana sau de piele vor gasi o varietate de propuneri la targul de la demisolul Iulius Mall. Piese vestimentare, cu design modern sau clasic, de ocazie, casual, office sau sport, pe toate le pot descoperi la mall. De asemenea, vor avea la dispozitie numeroase optiuni in materie de manusi, caciuli, portofele, curele si borsete. 
Ziua Indragostitilor se apropie, astfel ca, in acest weekend, Iulius Mall vine in intampinarea celor care au nevoie de inspiratie in alegerea darului ideal pentru jumatatea lor. In perioada 9 – 11 februarie 2018, peste 40 de expozanti ii asteapta la parterul mall-ului, la „Targul cadourilor de Valentine’s Day”. Oferta este extrem de generoasa: cercei, brose, pandantive, ceasuri, bratari din piele, pietre semipretioase, produse din fildes, cosmetice, lumanari parfumate, creme si parfumuri, felicitari, tricouri si cani personalizate, aranjamente din lavanda, accesorii fashion din lemn si nu numai, tablouri si multe altele. Nu lipsesc dulciurile pentru indragostiti si inimioarele din miere. 
Clientii Iulius Mall pasionati de gatit sau cei care doresc sa invete noi retete sunt invitati sambata, la Pasta Show. De la ora 15.00, in food court, chef Fortunato Concetti va gati diverse sortimente de paste, care vor fi savurate de cei prezenti la eveniment, alaturi de o bautura delicioasa oferita de locatia Refresh, din Iulius Mall. Vor fi trei reprize de gatit, in care maestrul bucatar va divulga detalii despre arta prepararii pastelor celor interesati sa descopere cele mai gustoase retete sau alte preparate inedite care au la baza acest ingredient. 
Sambata si duminica, cei care doresc sa fie solidari cu persoanele care lupta impotriva unei maladii grave sunt asteptati la standul Asociatiei Little People, amenajat la etajul Iulius Mall, in zona de copii, cu ocazia „Zilelor Bandanei”. Intre orele 12.00 – 22.00, reprezentantii asociatiei le vor darui bandane si bratari galbene tuturor celor care vor face donatii in beneficiul persoanelor aflate in suferinta. 
Si in acest weekend, cei mici sunt invitati la o incursiune in lumea povestilor. Duminica, de la ora 12.00, in food court, copiii vor urmari marionetele in piesa „In jungla”. 
Departament PR 


ziua indragostitilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008214 (s)