News Flash:

Tanar din Timis, prins de jandarmi dupa ce a dat cinci spargeri intr-o singura noapte, la Arad

30 Iulie 2021
428 Vizualizari | 0 Comentarii
arest

Un barbat in varsta de 23 de ani a fost prins de jandarmi imediat dupa ce a reusit sa sparga mai multe societati comerciale, dar si o scara de bloc si o masina, in Arad. 

„In aceasta dimineata in jurul orei 03.30, echipajul de Jandarmerie aflat in serviciu a fost alertat prin apel de urgenta la 112, despre faptul ca un barbat a spart geamul unei societati comerciale din cartierul Micalaca, a patruns in interior, iar dupa cateva minute s-a urcat pe o bicicleta si a plecat intr-o directie necunoscuta. 

Apelul a fost efectuat de catre un cetatean care a fost trezit de sunetul provocat de geamul spart. Echipajul de Jandarmerie a plecat imediat spre locul indicat, iar la cateva strazi distanta a identificat un barbat care corespundea descrierii facute de catre martor. La vederea jandarmilor barbatul a incercat sa fuga, insa a fost imediat imobilizat”, a transmis Jandarmeria Arad. 

In urma verificarilor efectuate, asupra barbatului de 23 de ani, domiciliat in comuna Comlosu Mare judetul Timis, a fost descoperita suma de 390 lei, o pereche de manusi si o surubelnita. Intrebat despre provenienta bunurilor, barbatul le-a spus jandarmilor ca suma de bani a sustras-o din trei societati comerciale indicandu-le locatiile. De asemenea cu privire la bicicleta acesta a relatat ca a sustras-o din scara unui bloc din acelasi cartier, iar surubelnita dintr-un autoturism parcat pe care l-a gasit descuiat. 

„Avand in vedere cele constatate, jandarmii au intocmit pe numele barbatului, actele necesare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, conform prevederilor Codului Penal. Actele de sesizare au fost inaintate organelor de urmarire penala in vederea continuarii cercetarilor”, mai spune comunicatul Jandarmeriei.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004959 (s)