News Flash:

Surprize pe lista tinerilor care au primit pamant gratuit de la Primaria Timisoara pentru a-si construi case

29 Martie 2017
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
pamant casa
Au fost anuntate in sfarsit numele tinerilor care primesc terenuri gratuite de la Primaria Timisoara, pentru a-si ridica case. Printre cei 128 de norocosi se numara si Sanda Grebla, fosta consiliera a primarului Nicolae Robu, Catalin Iapa, actual consilier, dar si Grigore Grigoroiu, consilier local PNL.
Printre „numele castigatoare” se afla cativa angajati din primarie, printre care si cea care se ocupa indeaproape de agenda primarului Nicolae Robu, Sanda Grebla, consilierul personal al lui Robu, Catalin Iapa si Grigore Grigoroiu, consilier local.
Potrivit listei publicate pe site-ul primariei, 209 tineri si-au depus dosarele pentru a beneficia de un teren pentru casa. Doar primii 128 sunt norocosi insa. Robert Kristof a cerut si el o parcela, insa punctajul l-a „aruncat” pe locul 141, scrie tion.ro.
Sanda Grebla este pe locul 117, Catalin Iapa pe 124, iar Grigore Grigoroiu pe 70.
Primarul Timisoarei spunea, la mijlocul acestei luni, ca a dispus o verificare suplimentara a listei, pentru a nu iesi vorbe sau, mai bine zis, pentru „a nu fi strecurate erori”.
Parcelele sunt de aproape 300 de metri patrati si sunt amplasate pe strada Ovidiu Balea. Nicolae Robu a declarat recent ca cine nu este desemnat castigator in aceasta etapa va putea participa la urmatoarea sesiune, de indata ce reprezentantii primariei vor mai identifica terenuri.

sanda grebla primarul timisoarei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006383 (s)