News Flash:

SUCUL natural MIRACULOS care contine cel mai mul fier. Iata cat de usor il poti prepara acasa

21 Martie 2016
2427 Vizualizari | 0 Comentarii
amestec fier
Pentru orice boala poate exista, daca avem parte de vointa si incredere, si untratament natural, pe langa cel medicamentos, pe care ni-l recomanda cu ardoare, mereu, medicii. 

Urzicile contin un numar mare de aminoacizivitamine (A, B2, C, K), clorofila, saruri minerale (calciu, magneziu, fier, siliciu, etc), substante proteice, acid pantoteic, acid folic, amine, cetone etc. Gratie acestui bogat continut ele sunt folosite ca aliment precum si ca plante medicinale in cure pentru regenerarea organismului si pentru detoxifierea lui.
Urmatoarea reteta este un veritabil miracol. Are la baza urzicile. Este vorba despre un vin. Da, ati inteles bine, e un vin. Este foarte bun pentru ane­mie, circu­latie, organism slabit, afec­tiuni digestive etc. Ar trebui sa toate per­soa­nele in varsta, dar nu numai, sa urmeze o cura pe an din acest miraculos pro­dus, plin de fier natural.
Pentru preparare aveti nevoie de:

- 1 kg de urzici

- 1 kg zahar (incercati sa il luati pe cel cat mai natural: brun nerafinat sau de melasa)

- 2 lamai

- o bucatica de drojdie

Urzicile spalate bine se dau prin masina de tocat carne. Sepa­rat, pe aragaz, se fierb 3,5-4 l apa cu zaharul. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu urzicile. Se adauga cele 2 lamai taiate rondele si bucatica de drojdie. Se lasa la macerat 8 zile. Cu atentie, se ames­teca in fiecare zi, apoi se stre­coara prin tifon des. Se pastreaza in sti­cle, la frigi­der.

Acest preparat se administreaza cate o cescuta ina­inte de fiecare masa.

boala tratament natural urzicile aminoacizi vitamine cure detoxifierea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006616 (s)