News Flash:

Locuri de parcare si statii de alimentare pentru masinile electrice sau hibrid, la ANSAMBLUL OPENVILLE

17 Martie 2016
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
Openville randare 1 002
Lucrarile la United Business Center (UBC) 2, prima cladire cu functiune office din ansamblul Openville aflata in constructie, avanseaza in ritm sustinut, ajungand la etapa edificarii celui de-al doilea etaj. La fel ca toate constructiile de birouri din ansamblu, si acest imobil va respecta standardele pentru „cladiri verzi”. In acest sens, a fost incheiat, de curand, un parteneriat intre Iulius Group si compania Colliers International, care va oferi consultanta pentru obtinerea certificarii LEED. 
Din dorinta de a incuraja preocuparea fata de mediu a persoanelor care vor lucra in cladirile de birouri, vor fi create o serie de facilitati: spatii de parcare si statii de alimentare pentru autovehiculele de tip hibrid sau electrice, locuri securizate dedicate bicicletelor, dusuri si vestiare. In functie de parteneriatele incheiate, companiile din imobilele UBC vor avea posibilitatea de a le pune la dispozitia angajatilor care vor veni la serviciu impreuna cu mai multi colegi, folosind aceeasi masina, spatii de parcare rezervate.
Tehnologia inovatoare folosita pentru imobilele UBC va include si un sistem inteligent de automatizare a instalatiilor electrice, care va detecta si corela o multitudine de factori. In functie de datele furnizate de senzori si de criteriile specifice selectate de utilizator, sistemul va regla automat lumina din interior, pentru a le oferi angajatilor un confort sporit. Cladirile de birouri vor fi prevazute cu sisteme de ventilatie de ultima generatie, care vor asigura o temperatura constanta si un volum optim de aer proaspat. Materialele utilizate la edificarea imobilelor sunt alese astfel incat sa eficientizeze consumul resurselor. De exemplu, fatadele vor fi amenajate cu sticla speciala, care va asigura un grad sporit de lumina naturala si va oferi protectie termica si solara. 
Tot pentru economisirea resurselor si optimizarea functionarii, cladirile office vor fi prevazute cu Building Management System, care va monitoriza si controla echipamentele de ventilatie, iluminare, energie electrica, securitate si protectie impotriva incendiilor.  
In ansamblul multifunctional Openville vor fi construite sapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de 131.000 mp, printre care si cea mai inalta cladire din Romania (155 m inaltime si 27 de etaje). Complexul urbanistic va include noi zone de retail, magazine, cafenele si restaurante tematice, sali de evenimente, cinematograf multiplex, locuri de joaca pentru copii, fresh market si cel mai mare parc suspendat din Romania. 
Prima faza de dezvoltare va fi finalizata in ultimul trimestru din 2017 si va cuprinde 80.000 mp de birouri clasa A, zona de retail si parcul. A doua etapa va presupune dezvoltarea de spatii office pana la suprafata de 131.000 mp, in functie de cerintele pietei.

openville iulius group colliers international leed
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005573 (s)