News Flash:

Sotia lui Maruta, dorita o noapte de un barbat din showbiz. Cine a pus ochii pe Andra?

27 Octombrie 2021
919 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Fara doar si poate, Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Sotia lui Maruta a muncit din greu pentru cariera de azi, iar vocea ei umple salile de spectacole si nu numai. Chiar daca este casatorita, asta nu inseamna ca Andra nu are si ea admiratorii ei. Ba mai mult, artista este dorita de un barbat celebru din showbiz care nu ar spune nu unei nopti in bratele Andrei.

Cu o cariera atat de stralucita si o familie perfecta pare greu de crezut ca Andra mai poate reusi inca sa tina pasul cu divele sexi care au acaparat prima pagina a revistelor din ultimii ani. Cu stilul ei natural si frumusetea sa nativa, Andra ramane inca in visele si imaginatia multor barbati. Unul dintre ei este chiar Sorin Brotnei. El a facut parte din trupa Akcent la un moment dat si invitat fiind in cadrul unei emisiuni, a fost provocat sa raspunda unei intrebari care se dorea a fi mai incomoda. Andra este cea care a castigat titlul de cea mai dorita femeie din topul sau. Sorin a oferit un moment de maxima sinceritate si, drept urmare, a starnit un val de controverse. 

Acum cateva luni, sotia lui Maruta a recunoscut ca in timpul pandemiei a petrecut mult timp alaturi de copii si a incercat sa le satisfaca toate poftele, inclusiv cele culinare. Andra a stat mult timp in bucatarie si, ca orice bucatar care se satura gustand, dupa cateva luni de sedentarism profesional, artista s-a trezit cu cateva kilograme in plus.

Fanii nu rateaza nicio ocazia pentru a o complimenta pentru vocea ei senzationala, dar nici cei mai rautaciosi nu stau degeaba. La una dintre cele mai recente postari, cineva nu s-a putut abtine si a vrut sa ii transmita Andrei parerea sa despre aspectul ei fizic. ”Andra, te-ai ingrasat prea tare. Arati precum o matusica”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005292 (s)