News Flash:

SOC! Nimeni nu stia asta despre dietele detoxifiante, bazate pe sucuri naturale!

2 Octombrie 2015
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
dieta suc
Te-ai gandit sa faci o dieta de detoxifiere bazata doar pe sucuri naturale? Ai grija! Pe langa faptul ca aportul caloric zilnic va fi de mai putin de 1.000, ar trebui sa stii cum reactioneaza corpul tau.

Dupa prima inghititura de suc

Creierul va trimite semnale de foame ca raspuns al prezentei zaharului pur din sucurile de fructe. Dulcele forteaza pancreasul sa produca insulina care transforma zaharul din sange in glucoza.

Dupa 30 de minute

Dupa ce celulele au absorbit glucoza, nivelul de zahar in sange  scade si te poti simti ametita. Imtre timp, in lipsa caloriilor suficiente, organismul apeleaza la glicogen, o forma de energie pe termen scurt stocata in ficat si muschi. 

Dupa doua zile

Dupa fiecare gura de suc, nivelurile de insulina cresc, apoi scad. Rezerva de glicogen este cam pe terminate, facandu-te sa te simti slabita si apatica. Pentru ca beneficiezi doar de jumatate din caloriile de care ai avea nevoie in mod normal, vei pierde si din masa musculara, chiar daca faci sport zilnic. 

Dupa trei zile

Creierul tau nu e deloc fericit. Intra intr-un mod de semi-foame si te face sa devii irascibila sau apatica. Fara o infuzie de proteine, creierul este lipsit si de aminoacizi, care te ajuta sa ai o stare de spirit buna. In plus, rinichii vor fi ocupati sa detoxifice reziduurile. Ar fi bine sa nu te indepartezi prea mult de casa pentru ca apa in plus din intestine poate produce diaree. 

Dupa patru zile

Neavand alimente care sa fie digerate, intestinul subtire se simte ignorat, iar diareea se poate agrava, ducand la deshidratare.

In a opta zi

Vei trece la mancare solida, dar deja ai pierdut din masa musculara. Chiar daca te vei intoarce la ceea ce mancai inainte, caloriile au tendinta sa se transforme in grasime, de aceea e greu sa pierzi in greutate cu aceste diete. (sursa: csid.ro)

dieta detoxifiere sucuri naturale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005595 (s)