News Flash:

Situatia drumurilor inchise

11 Ianuarie 2017
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inchis viscol
Mai multe masini in care se aflau zeci de persoane au fost scoase, marti noapte, de pompieri din troienele formate pe drumurile judetene din Buzau, 15 drumuri din judet fiind inchise din cauza viscolului la ora transmiterii acestei stiri, anunta corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, 4 autoturisme cu 5 persoane au ramas blocate pe DJ 203G intre localitatile Pietrosu- Stalpu din cauza formarii de suluri de zapada si scaderii vizibilitatii.
Ulerior, un autoturism in care se aflau si doi copii a ramas inzapezit. “S-a primit un apel prin SNUAU 112 privind un auto cu 4 persoane (2 adulti si 2 copii) derapat in afara partii carosabile pe DJ 102H intre localitatile Caldarusanca-Pitulicea. S-a actionat pentru deblocare cu un utilaj din cadrul Sectiei Drumuri Judetene si cu un utilaj din cadrul CLSU Glodeanu Sarat”se arata in comunicatul de presa trimis de ISU Buzau
Potrivit sursei citate, autoturisme ramase in nameti au fost si DJ 102H intre localitatea Pitulicea – DN2E85, DN2C, la 1 kilometru de localitatea Pogoanele, DJ 203 sau pe DN2E85.
“ In data de 11.01.2017, la ora 00:55, s-a primit un apel prin SNUAU 112 privind o persoana de sex feminin in varsta de 84 ani cu dureri abdominale din localitatea Amaru care necesita transport la o unitate medicala. La fata locului a fost trimisa o ambulanta din cadrul SAJ Buzau cu antemergator de la sectia Drumuri Judetene care nu a reusit deplasarea din cauza unui auto care bloca DJ 102H, in sprijin fiind dislocate o autospeciala cu capacitate marita de trecere si o autosenilata din cadrul ISU Buzau”, se mai arata in comunicatul de presa
O ambulanta din cadrul SMURD - ISU Prahova, a preluat pacienta cu antemergator utilaj, pe ruta Mizil-Amaru, si a transportat-o la cea mai apropiata unitate medicala.
In Buzau sunt inchise DN2C intre localitatile Costesti – Padina; DN2E85 intre localitatile Rm. Sarat – Caldarusanca; DN2B intre localitatile Buzau – Vizireni, Buzau – Spataru; DN22 intre localitatile Ramnicu Sarat – Baile si alte 12 drumuri judetene.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005100 (s)