News Flash:

Dan Voiculescu NU va fi eliberat conditionat

10 Ianuarie 2017
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
dan voiculescuu
Tribunalul Bucuresti a respins definitiv marti cererea de eliberare conditionata depusa de omul de afaceri Dan Voiculescu, fost senator, care executa la Penitenciarul Jilava o pedeapsa de 10 ani inchisoare primita in dosarul ICA.
Pe 13 decembrie, Judecatoria sectorului 5 a respins cererea lui Voiculescu, insa acesta a facut contestatie.
Pe 28 noiembrie 2016, o comisie de la Penitenciarul Jilava a amanat cu 10 luni discutarea dosarului privind eliberarea conditionata a lui Voiculescu, ulterior cazul omului de afaceri ajungand in instanta. La data de 13 decembrie 2016, Judecatoria sectorului 5 a respins cererea lui Dan Voiculescu de eliberare conditionata, acesta avand dreptul sa faca o noua cerere peste 9 luni, respectiv pe 24 septembrie 2017.
Pe 8 august 2014, Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare cu executare pe Dan Voiculescu, iar Gheorghe Mencinicopschi, fost director general al ICA, a primit 8 ani de inchisoare. De asemenea, Sorin Pantis, fost director general executiv Grivco SA, a primit 7 ani de inchisoare, iar Corneliu Popa, fost director general al ADS, a fost condamnat la 8 ani de inchisoare.
Curtea de Apel Bucuresti a dispus atunci confiscarea mai multor proprietati, terenuri si imobile apartinand lui Dan Voiculescu, 'care vor trece in patrimoniul statului libere de orice sarcini'.

voiculescu penitenciarul jilava dan voiculescu curtea apel bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004784 (s)