News Flash:

Selly a aruncat internetu-n aer. Vloggerul este taticul a doi copii. ”Vom avea... ”

19 Octombrie 2021
362 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly

Selly este unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri de la noi si a muncit din greu pentru tot ce are acum. Este primul de la noi din tara din acest domeniu care a ajuns la 3 milioane de abonati de abonati, asa ca poate spune ca fiecare efort a meritat din plin.

Urmaritorii lui Selly stiu deja ca aceasta este un mare iubitor de animale. De curand, acesta s-a gandit sa adopte doua pisicute. Vloggerul le-a luat acasa unde locuieste cu iubita lui si au decis sa devina parintii lor. Selly nu are prea mult timp pentru cele doua animalute, dar se poate baza oricand pe iubita lui, Smara. Aceasta este studenta la medicina si majoritatea cursurilor le face de acasa.

Selly a facut un vlog in care a povestit intregul episod cu cele doua pisici, iar titlul i-a cam panicat pe fani. La scurt timp dupa, abonatii lui Selly si-au dat seama ca este vorba despre cu totul si cu totul altceva. Selly isi doreste sa devina tatic, dar nu de la o varsta atat de frageda. Vloggerul a povestit in podcast la Maruta ca vrea copii, dar momentan este ocupat cu proiectele profesionale.

Cei care il urmaresc pe Selly stiu faptul ca acesta munceste de la 11 ani si ca si-a creat in timp propria identitate, pe care chiar el o aproximeaza ca valorand peste 1 milion de euro. De-a lungul timpului, au existat speculatii cu privire la sumele incasate din online, doar ca acum chiar Selly a fost cel care a dat cartile pe fata.

”Sunt foarte recunoscator pentru veniturile pe care le am. In online, este vorba despre cat vine din AdSense si cat vine din campaniile publicitare. Conteaza cine se uita, puterea de cumparare a publicului. La mine AdSens-ul asta creste peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am castigat cel mai mult intr-o luna din AdSense.”, a spus acesta in cadrul unui podcast.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004495 (s)