News Flash:

Seful IPJ Hunedoara, acuzat ca si-a plagiat teza de toctorat

14 Decembrie 2016
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Gabriel Dumitru
Un fost politist din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie(IPJ) Hunedoara il acuza pe seful institutiei, comisarul sef Liviu Gabriel Dumitru, ca si-a plagiat teza de doctorat, sesizarea acestuia la CNATDCU neputand fi solutionata intrucat teza este proba intr-un dosar al Parchetului General.
Seful IPJ Hunedoara, comisarul sef Liviu Gabriel Dumitru, a obtinut titlul de doctor in anul 2014, la Academia Nationala de Politie "Alexandru Ioan Cuza", prin lucrarea cu tema <>, sub coordonarea profesorului Costica Voicu. Un fost subordonat al sefului IPJ Hunedoara, fostul politist Claudiu Ionescu, sustine ca a identificat elemente de plagiat in lucrarea de doctorat si a depus, in 17 noiembrie, o sesizare la Ministerul Educatiei. Sesizarea acestuia a fost redirectionata de cei de la minister la Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU).
In plangerea inaintata CNATDCU, barbatul sustine ca a identificat "similitudini si texte identice" cu teza de doctorat a unui alt politist, Alexandru Moraru, sustinuta in anul 2009 la Academia Nationala de Politie, cu tema <>, coordonata tot de profesorul Costica Voicu.
Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004953 (s)