News Flash:

VIDEO CUTREMURATOR! Un copil a murit in bratele lui MOS CRACIUN! Mosul povesteste intamplarea cu ochii in lacrimi

14 Decembrie 2016
1294 Vizualizari | 0 Comentarii
mos craciun plange
Un baietel de cinci ani, aflat in ultima faza a unei boli incurabile, a murit in bratele lui Mos Craciun, dupa ce si-a indeplinit ultima dorinta: sa il vada pe mos.
Eric Schmitt-Matzen, in varsta de 60 de ani, este un barbat care il interpreteaza pe Mos Craciun in fiecare an, la cel putin 80 de evenimente, majoritatea desfasurate in spitale. 
Desi intalneste mii de copii - toti speciali -, un baietel, de 5 ani, a reusit sa il marcheze. In urma cu o luna, Eric ajunsese acasa dupa o zi lunga de munca, cand a primit un telefon urgent de la o asistenta care lucreaza la unul dintre spitalele in care ”Mosul” imparte cadouri.
Asistenta i-a explicat barbatului ca are intr-un salon un ”baietel foarte bolnav” care vrea sa il vada pe Mos Craciun si ca nu are mult timp la dispozitie. ”Trebuie sa vii acum”, i-a spus aceasta la telefon.
Un sfert de ora mai tarziu, Mosul  era in spital. Mama baietelului i-a dat o jucarie, pe care acesta urma sa o dea cadou.
”Am analizat rapid situatia si le-am spus tuturor: daca o sa va pierdeti cu firea, va rog sa parasiti camera. Daca va vad ca plangeti, o sa cedez si eu si nu imi voi putea face treaba”, le-a spus atunci Eric rudelor micutului.
”Cand m-am intors, unde era toata lumea? Deja erau afara, pe hol si plangeau”, a mai povestit barbatul.
In timp ce familia baietelului privea pe geam, Schmitt-Matzen, s-a apropiat de baiat: ”Zacea acolo, atat de slabit...arata de parca era pe cale sa adoarma”.
”M-am asezat pe patul lui si l-am intrebat: Ce am auzit? Ca vei rata viitorul Craciun? Nu ai cum sa lipsesti de Craciun. De ce? Pentru ca esti spiridusul meu numarul 1”. 
Micutul s-a uitat inspre Mos Craciun, apoi a schitat un zambet: ”Chiar sunt?” Schmitt-Matzen l-a asigurat ca da, apoi i-a oferit jucaria.
”Ei imi spun ca urmeaza sa mor”, i-a spus micutul lui Schmiitt. ”Cum stiu ca o sa ajung unde trebuie sa ajung?”.
Schmitt-Matzen i-a raspuns: ”Cand ajungi acolo, le spui ca esti spiridusul numarul 1 al lui Mos Craciun. Stiu sigur ca te vor lasa sa mergi mai departe daca le spui asta”.
Baietelul s-a ridicat sa-i dea o imbratisare mosului. Mai avea o singura intrebare: ”Mosule, poti sa ma ajuti?”. Acestea aveau sa fie ultimele sale cuvinte.
”Mi-am infasurat mainile in jurul lui. Inainte sa apuc sa raspund, a murit exact acolo”, a povestit Schmitt-Matzen. ”Era in bratele mele cand l-am simtit ca a murit”.
”M-am uitat spre tavan, apoi au inceput sa-mi curga lacrimile pe obraz. L-am lasat sa stea acolo, am continuat sa il imbratisez si sa il tin”. Barbatul a mai povestit ca dupa aceea, familia si-a dat seama ce s-a intamplat, au dat navala in salon si au inceput sa planga.
”Am plecat cat de repede am putut. Am petrecut patru ani in armata si am vazut destule chestii la viata mea, dar am plecat de acolo distrus”.
Intreaga experienta l-a coplesit pe Schmitt-Matzen, care a plans tot drumul inapoi spre casa. ”Ba chiar a trebuit sa trag pe dreapta de cateva ori ca sa imi revin”, a recunoscut barbatul.
”Am fost de neclintit 3 zile. Mi-a luat mai mult de doua saptamani ca sa nu ma mai gandesc la asta tot timpul”, a marturisit Schmitt-Matzen.
Experienta l-a marcat atat de tare, incat a vrut sa renunte la costumarea in Mos Craciun, dar apoi s-a gandit la toti copiii bolnavi, a caror ultima durinta este sa il vada pe Mos Craciun. sursa: stirileprotv.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006284 (s)