News Flash:

Atenție!

Se taie cabluri în zona cuprinsă între Spitalul de Copii, Piața 700, Parcul Botanic, str. Circumvalațiunii și str. Gheorghe Lazăr

24 Mai 2023
256 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara a demarat o nouă etapă de tăiere a cablurilor aeriene ilegal amplasate. În această săptămână, intervenția are loc în zona care include Spitalul de Copii, Piața 700, Parcul Botanic, strada Circumvalațiunii și strada Gheorghe Lazăr. Acțiunea a început în seara de 22 mai și se desfășoară în continuare începând de miercuri, 24 mai, pe întreaga durată a săptămânii.

„În zilele următoare, se va intra pe toate străzile din această zonă, pentru a îndepărta cablurile. Operatorii au fost înștiințați, de-a lungul ultimilor ani, atât la ședințele organizate săptămânal cu reprezentanții firmelor cât și prin notificări scrise, cu privire la obligativitatea dezafectării cablurilor aeriene și trecerii lor în subteran”, declară PMT.

Primăria Timișoara, cu sprijinul STPT (Societatea de Transport Public Timișoara), desfășoară o acțiune de dezafectare a colierelor, panourilor publicitare și fibrei optice.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006618 (s)