News Flash:

Se opreste apa in mai multe localitati din Timis, joi si vineri. Aquatim are lucrari

20 Octombrie 2021
354 Vizualizari | 0 Comentarii
aquatim

In zilele urmatoare se vor spala si igieniza retelele de distributie in mai multe localitati din judet. Pe durata lucrarilor se va intrerupe furnizarea apei, anunta Aquatim.
 
 
Joi, 21 octombrie, intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Recas pentru lucrari de mentenanta la statia de tratare. Tot joi, intre orele 8-16, se va opri furnizarea apei in Buzias, pe strazile Avram Iancu si Ion Vidu, pentru executarea unor lucrari de investitii.

Vineri, 22 octombrie, se va efectua spalarea si igienizarea retelei de distributie si a rezervoarelor de inmagazinare in mai multe localitati. Intre orele 8-16 se va intrerupe furnizarea apei in Belint, iar in Sanovita si Ghizela presiunea apei va fi scazuta. Tot vineri, intre orele 9-15, in comuna Padureni se va intrerupe furnizarea apei pentru lucrari de spalare si igienizare a retelei de distributie.

„Spalarea conductelor din reteaua de distributie urmareste sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si este o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de apa”, transmit reprezentantii Aquatim.

Cand apa revine la robinete, este posibil sa fie tulbure pentru o perioada scurta de timp. De aceea, cetatenilor le este recomandat sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt, de asemenea, sfatuiti sa-si faca provizii de apa pe perioada anuntata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006426 (s)