News Flash:

Se fac angajari masive la Spitalul Judetean din Timisoara. Ce se cauta

4 Ianuarie 2019
1396 Vizualizari | 0 Comentarii

Se fac, din nou, angajari la Spitalul Judetean din Timisoara. Aproximativ 40 de posturi au fost scoase la concurs de curand, in sectorul in care unitatea medicala are cel  mai insemnat deficit de oameni.

„Am scos la concurs aproape 40 de posturi pe ultima suta de metri. Avem deficit de personal in ceea ce priveste infirmierele si ingrijitoarele de curatenie. Este unul din motivele pentru  care a trebuit sa externalizam curatenia in sectorul administrativ, nereusin sa gasim  persoane dornice sa participe la concursuri si sa ocupe aceste posturi. Acest deficit  continua si speram ca la acest concurs sa se prezinte si sa reusim sa ocupam toate  posturile”, a spus Marius Craina, managerul Spitalului Judetean din Timisoara.

Cei interesati isi pot depune dosarele pana in 9 ianuarie.

Pe de alta parte, potrivit conducerii unitatii medicale, schema de personal medical este completa.

„In ceea ce priveste resursa umana, avem un corp medical de elita, care face fara oricarei provocari. Am avut sansa ca in anul 2018 sa intram cu schema de personal aproape la  maxim. In decursul anului au mai plecat anumite persoane, iar actualmente avem un numar  mai mic de personal”, a completat Craina.

Probemele legate de personalul auxiliar vin dupa ce cea mai mare parte a angajatilor din  acest sector fie au ales sa nu mai lucreze in cadrul spitalului, fie au ajuns la varsta  pensionarii.

Detalii despre posturiledisponibile si concurs gasiti AICI.


angajari spitalul judetean timisoara concurs oameni personal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 43 queries | Mysql time :0.016458 (s)