News Flash:

Barbat decedat dupa ce casa in care locuia a fost cuprinsa de incendiu, in Belint

19 Decembrie 2018
1705 Vizualizari | 0 Comentarii

Tragedie, miercuri dimineata, in localitatea timiseana Belint. Un barbat si-a pierdut viata dupa ce casa in care locuia a fost cuprinsa de flacari. Localitatea este deconectata de la reteaua de electricitate, iar omul a uitat, cel mai probabil, o lumanare aprinsa.

Incendiul a fost observat in jurul orei 5 dimineata de doi barbati care plecau din Belint spre Timisoara. Ei au observat usa casei deschisa, iar la intrarea in imobil, pe jos, l-au vazut pe batranul in varsta de 73 de ani care locuia singur. Omul era decedat, pe trupul sau puteau fi observate arsuri, iar casa era cuprinsa de flacari. Cei doi au sunat imediat la 112 si au cerut ajutor, iar pompierii militari au trimis la fata locului trei autospeciale de lucru cu apa si spuma.

Salvatorii au reusit sa opreasca flacarile sa se propage si la celelalte case din zona. Localitatea Belint este deconectata de la reteaua de electricitate din cauza avariilor produse in timpul ninsorii puternice ce s-a abatut peste judetul Timis. Barbatul a uitat, cel mai probabil, o lumanare aprinsa iar aceasta a provocat nenorocirea. Politistii timiseni au deschis acum, conform procedurii, un dosar penal pentru distrugere prin incendiere si ucidere din culpa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006528 (s)