News Flash:

Timisorenii trebuie sa mai astepte pentru a-si plati darile. Cand incepe incasarea de taxe si impozite la Timisoara

4 Ianuarie 2019
1991 Vizualizari | 0 Comentarii
Diresctia Fiscala taxe si impozite prima zi 14 700x336

Angajatii Directiei Fiscale a Primariei Timisoara au revenit la lucru, insa taxele si impozitele nu vor fi incasate de acum.

Timisorenii care vor sa rezolve de la inceputul anului problema taxelor si impozitelor locale vor trebui sa mai astepte mai bine de o saptamana pentru a-si achita darile.

Astfel, anul acesta incasarea taxelor si impozitelor va incepe din data de 14 ianuarie 2019. Pana atunci, angajatii Directiei Fiscale incaseaza doar amenzi si taxe speciale.

Va reamintim, de anul acesta o parte dintre timisoreni vor plati dari mai mari catre bugetul local. Cei care vor plati impozite mai mari cu 50% sunt proprietarii de masini. De asemenea, bani mai multi vor avea de platit si agentii economici, pentru care s-a aprobat majorarea impozitului pe cladiri cu o cota de 1,3.

De asemenea, din 2019 se introduce taxa pentru sprijinirea turismului, in cuantum de 2%, fara TVA, si care va fi platita din tariful de cazare. Iar o taxa speciala care a fost introdusa incepand cu anul acesta, in valoare de 1.000 de lei, este cea pe care o vor plati cei care vor sa se casatoreasca in alte locatii decat la Casa Casatoriilor.

Ca in fiecare an, cei care achita taxele si impozitele inainte de 31 martie beneficiaza de o reducere cu 10 la suta.


directiei fiscale primariei timisoara timisorenii taxelor impozitelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005311 (s)