News Flash:

Meci de baschet astăzi la Timișoara

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara întâlnește FC Argeș Pitești astăzi, 16 martie

16 Martie 2023
378 Vizualizari | 0 Comentarii
baschet

Echipa SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara va juca mâine (joi, 16 martie) în deplasare împotriva echipei FC Argeș Pitești, în etapa a V-a din faza secundă a Ligii Naționale de baschet masculin. Meciul va avea loc la Pitești Arena, noua sală de sport din oraș, începând cu ora 19:45 și va fi transmis la televiziunile Digi Sport, Prima Sport și FRB TV - YouTube. Aceasta este a doua partidă consecutivă pe teren străin pentru echipa din Timișoara, după ce luni au jucat în Giulești împotriva Rapid București și au pierdut cu scorul de 88-78.

Echipa timișoreană se află în luptă pentru calificarea în play-off și va juca împotriva unei echipe care se află la același nivel în clasament, FC Argeș Pitești, care are în prezent 4 victorii și 8 înfrângeri, în timp ce SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara are 3 victorii și 9 înfrângeri. În echipa adversă joacă Alin Andrieș, un fost baschetbalist al echipei din Timișoara în sezonul 2016/2017.

Echipa a rămas în București și a plecat astăzi spre Pitești pentru meciul de mâine. Acest meci se joacă mai devreme pentru a face loc următorului joc, iar după acesta, echipa va avea un meci de acasă împotriva echipei CSU Sibiu pe 20 martie, la ora 19:00. În plus, imediat după meciul de luni, va avea loc montarea suprafeței speciale de joc pentru meciul de volei din finala Cupei Challenge, CSM Lugoj - Reale Mutua Fenera Chieri, care va avea loc miercuri, 22 martie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005632 (s)