News Flash:

Care va fi urmatoarea destinatie pentru Cristiano Rolando - echipe mari se bat pe semnatura starului portughez

23 Noiembrie 2022
469 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristiano Rolando


Cristiano Ronaldo este in cautare de echipa dupa ce Manchester United a anuntat rezilierea pe cale amiabila a contractului cu portughezul.

Oficialii formatiei de pe Old Trafford l-au taxat pe fotbalistul in varsta de 37 ani, in urma interviului exploziv oferit de lusitan jurnalistului Piers Morgan.

Ronaldo a reactionat imediat dupa comunicatul postat de catre Manchester United, iar acum, acesta isi cauta echipa.

Sporting Lisabona, in pole position pentru a-l semna pe Cristiano Ronaldo

Cu toate ca si la varsta aceasta are o calitate extraordinara, piata nu este una foarte ofertanta pentru Cristiano Ronaldo, mai ales din pricina posibilelor pretentii financiare ale portughezului.

Sporting Lisabona, echipa care l-a lansat pe Cristiano in fotbalul mare, este formatia care pare cea mai buna optiune pentru Ronaldo, portughezii fiind dispusi sa il imprumute imediat dupa izbucnirea conflictului dintre Ronaldo si Manchester United.

Totusi, sunt sanse ca Ronaldo sa aleaga sa ramana in Premier League. Chelsea si-a manifestat interesul pentru atacantul portughez, care poate juca si in optimile de finala ale UEFA Champions League, unde Chelsea este calificata.

Presa internationala nu exclude posibilitatea ca Ronaldo sa renunte la fotbalul european si sa mearga in Major League Soccer, acolo unde David Beckham il asteapta la Inter Miami.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006943 (s)