News Flash:

S-a aruncat in gol de la etajul 8 si a supravietuit! Noroc chior pentru un barbat UPDATE: Tanarul a murit

22 Iunie 2022
874 Vizualizari | 0 Comentarii
sinucidere

 

UPDATE:  Din nefericire, barbatul care s-a aruncat in gol de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Simion Barnutiu din Timisoara a murit in cursul noptii trecute.

Stire initiala: Norocul nu l-a parasit pe un tanar in varsta de 35 de ani care a supravietuit unei caderi de la etajul 8 al unui imobil din Timisoara. Incidentul s-a petrecut in seara zilei de marti, in jurul orei 20.00 pe strada Simion Barnutiu din municipiul Timisoara. 

In urma unei deceptii din dragoste, barbatul a decis sa isi incheie socotelele cu viata. Totusi, socoteala de acasa nu s-a potrivit. Acesta s-a aruncat de la etajul 8 al imobilului, dar a supravietuit caderii. Echipajul medical i-a acordat primul ajutor si l-au transportat pe barbat de urgenta la spital.


„In cursul acestei zile, 21.06.2022, in jurul orei 20:00, politistii Sectiei 1 Urbane Timisoara au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul ca pe strada Simion Barnutiu din municipiul Timisoaran, un barabat s-ar fi aruncat de pe o cladire. Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca un barbat de 35 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui bloc. Barbatul a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale”, transmit reprezentantii IPJ Timis.


Conform procedurii legale, oamenii legii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Tanarul era cunoscut avand probleme psihice.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005645 (s)