News Flash:

Timisorenii trebuie sa fie atenti la cersetorii din municipiu. Sute de oameni iti cer ajutorul

20 Iunie 2022
322 Vizualizari | 0 Comentarii
cersetori din Timisoara


In Timisoara, ca mai in toata tara, poti intalni cersetori care pot profita de bunatatea ta. Oamenii legii transmit ca sunt sute de astfel de cazuri care au fost semnalate de la inceputul anului.

Timisorenii care refuza sa le dea diverse sume de bani se trezesc injurati si apostrofati de astfel de oameni. Sezonul cald pare sa dea startul unei campanii de cersit si mai intensa. 

Oamenii legii transmit faptul ca legea este destul de ambigue si ca cei prinsi la cersit risca o amenda.

Concret, in mai toate zonele centrale din Timisoara sunt oameni care apeleaza la mila trecatorilor. Pentru diverse motive, cum ar fi o operatie, pentru mancare, sau chiar pentru un ajutor dat bisericii, oamenii strazii apeleaza la mila timisorenilor. Politistii timisoreni transmit faptul ca situatia este una care nu poate fi stopata si ca zilnic fac razii pentru a identifica oamenii strazii. Acestia sunt identificati si trimisi la centrele de ajutor social, dar fara succes. Politistii sublineaza ca au fost cazuri in care, in doar o singura zi, au fost predati catre aceste centre chiar si de 3-4 ori. 

Nu doar o singura data timisorenii s-au plans ca in lipsa acordarii de sprijin financiar, cersetorii devin nervosi si chiar incep sa agreseze.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006335 (s)