News Flash:

Accident rutier grav pe Autostrada Vestului. Un microbuz a fost facut praf dupa o coliziune cu un TIR

21 Iunie 2022
463 Vizualizari | 0 Comentarii
accident nadlac 1

Dimineata grea pentru fortele de interventie din Arad care au trebuit sa intervina la un accident rutier ce s-a produs pe Autostrada Vestului. Vorbim despre o coliziune dintre un TIR si un microbuz. Impactul a fost atat de puternic incat microbuzul a fost facut grav:

„In jurul orei 6,10, politistii Biroului de Politie Autostrada A1 Nadlac-Deva au fost sesizati despre un eveniment rutier, in zona PTF Nadlac II. Din primele cercetari, s-a stabilit ca un barbat de 48 de ani, din Arad, in timp ce conducea un microbuz pe A1, a intrat in coliziune cu un ansamblu rutier, care era in asteptare pentru a trece frontiera, pe banda de urgenta, in coloana de automarfare. Barbatul de 48 de ani, ranit usor, la prima vedere, a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Testarea cu aparatul alcooltest a relevat ca niciunul dintre cei implicati nu consumase alcool. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor care au dus la producerea accidentului rutier„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006703 (s)