News Flash:

Un individ din Timisoara incearca sa deraieze tramvaiele - VIDEO 

20 Iunie 2022
507 Vizualizari | 0 Comentarii
barbat incearca sa deraieze tramvaie Timisoara


Calatorul care a blocat circulatia tramvaielor in fata Garii de Nord din Timisoara loveste din nou. La nicio zi de la primul incident, individul a fost depistat duminica dupa-amiaza, de camerele de supraveghere, cand actioneaza maneta de siguranta intr-un alt tramvai Bozankaya.

Vatmanul a fost cel care a vizionat camerele de supraveghere montate in garnitura turceasca.

Imaginile au fost predate politiei care l-au identificat rapid pe individ. Acesta a fost sanctionat cu amenda.

Reprezentantii Societatii de Transport Public in Comun din Timisoara intentioneaza sa il actioneze in instanta pe barbat, pentru prejudiciul de imagine adus institutiei cat si pentru recuperarea cheltuielilor produse de autobuzele scoase in strada pentru inlocuirea circulatiei din zona, pana la remedierea situatiei.

Val de incidente in Timisoara
In urma cu o zi, un tramvai Armonia a deraiat de pe linii si a ajuns direct pe trotuar, iar mai apoi s-a oprit intr-un stalp, dupa ce o persoana a tras maneta de siguranta. Se pare ca este vorba despre acelasi barbat surprins o zi mai tarziu incercand sa faca acelasi lucru. 

Incidentul, care se putea transforma intr-o tragedie, s-a petrecut in fata Garii de Nord din Timisoara. Din fericire, in momentul deraierii, pietonii s-au ferit si nimeni nu a fost ranit.

Din nefericire, acesta nu a fost singurul incident. In aceeasi zi, la primele ore ale diminetii, un alt tramvai, o garnitura turceasca Bozankaya, a ramas blocata tot in curba de la Gara de Nord, dupa ce unul dintre calatori a tras maneta de siguranta. 

 

VIDEO AICI

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004532 (s)