News Flash:

Robu mai vrea un mandat! Primarul Timisoarei si-a depus candidatura pentru alegerile locale de anul viitor

3 Octombrie 2015
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1 1
Primarul Nicolae Robu si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat de edil al Timisoarei, in alegerile de anul viitor.
Aceasta dupa ce fusese oricum singurul candidat desemnat pe lista filialei pentru aceasta functie.
„O sa asum candidatura pentru un nou mandat, chiar daca sunt foarte foarte multe motive care m-au determinat sa cantaresc foarte bine lucrurile inainte de a lua decizia„, a declarat Nicolae Robu.
Cu toate acestea, edilul sef al Timisoarei a tinut sa precizeze ca viata i s-a schimbat dramatic de cand a castigat fotoliul de primar al orasului, scrie opiniatimisoarei.ro.
„In momentul in care am intrat in politica, desigur, ca s-a intamplat ceea ce era de previzionat, ceea ce inclusiv eu, in toata naivitatea mea am asteptat sa se intample. Viata mi s-a schimbat in mod substantial si au patruns in ea multe elemente de disconfort cu care nu m-am intalnit inainte. Eu am fost un om focalizat pe performanta, pe producerea de rezultate prin activitatea mea si dupa ce am intrat in politica o parte din timpul meu, din energia mea, chiar cu o afectare inevitabila a sanatatii, a fost acaparata nu numai de munca, ci si de lupta, pentru ca in politica trebuie sa si lupti. In momentul in care am devenit primar am vazut ca aceasta functie este mult mai ingrata decat mi-am putut imagina. A fi grea e una, a fi ingrata e altceva. Trebuie sa fii, intr-o anumita doza, si kamikaze„, a afirmat Nicolae Robu.
Liderul PNL Timis explica motivele care au stat la baza luarii deciziei de a mai candida inca o data.
„Am luat in final decizia sa merg mai departe, pentru ca in toti acesti ani, dincolo de momentele de gust amar, am avut foarte multe momente de bucurie, de fericire adevarata, cu realizarile pe care le-am obtinut, cu contactele cu cetatenii in care am putut simti ca majoritatea covarsitoare a populatiei mi-a fost favorabila si e o bucurie si sa am lansate deja alte proiecte de anvergura care vor face ca Timisoara, in 2 ani, sa arate substantial si mai radicala schimbata in bine fata de cum e deja. Pentru toate aceste ratiuni, am decis sa asum candidatura pentru un nou mandat„, a spus Nicolae Robu.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006679 (s)