News Flash:

O noua TRAGEDIE pe soselele din Romania! Patru tineri au murit nevinovati

2 Octombrie 2015
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
accident belint
Doua dintre cele cinci persoane ranite in accidentul rutier petrecut pe DN 2 E 85, la limita judetelor Buzau si Vrancea, in care au fost implicate patru masini, si-au pierdut viata, astfel ca numarul mortilor se ridica la patru, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea, Catalina Murariu, decesul celor doua persoane a fost declarat dupa 45 de manevre de resuscitare.
Toti cei patru morti sunt tineri, trei barbati si o femeie, si se aflau intr-un autoturism Opel, inmatriculat in judetul Vrancea.
Conform sursei citate, accidentul petrecut in dreptul localitatii Slobozia Bradului s-ar fi produs dupa ce soferul autoturismului Opel Vectra a oprit pentru a vira la stanga, iar din spate a venit un Volkswagen Polo, care a lovit masina stationata, proiectand-o pe contrasens, de unde venea o cisterna. La randul sau, autoturismul Volkswagen Polo a fost lovit din spate de un Ford.
In afara celor patru persoane decedate, alte trei, intre care doua fete de 12 si respectiv 16 ani, sunt ranite, fiind transportate la spitale din Ramnicu Sarat si Focsani.
In urma accidentului, circulatia pe DN 2 E 85, la Slobozia Bradului, a fost blocata pe ambele sensuri de mers, cozile de masini intinzandu-se pe 15 kilometri.
La ora transmiterii acestei stiri, traficul rutier a fost reluat alternativ, circulatia desfasurandu-se in continuare cu dificultate.
La locul accidentului, s-au aflat echipaje de descarcerare din cadrul ISU Buzau si ISU Vrancea, paramedici de la SMURD Buzau si Vrancea si ambulante de la SAJ Vrancea.

opel judetul vrancea slobozia bradului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005159 (s)