News Flash:

In sfarsit! Timisorenii vor putea circula cu minibuzele electrice

3 Octombrie 2015
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
minibusuri electrice 1
Reprezentantii Primariei Timisoara au gasit in sfarsit o solutie pentru a putea pune in circulatie cele doua minibuze electrice pe care le-au achizitionat in vara anului trecut, iar cei de la RATT anunta ca de sambata le vom si vedea pe traseu. Cat mai pot circula, in functie de vreme… Cei care vor sa se plimbe cu aceste masinute trebuie sa isi cumpere o legitimatie de calatorie pe o zi, cu 10 lei. Vedeti pe unde vor circula pana la urma minibuzele si in ce intervale orare.
La mai bine de un an de cand au fost achizitionate si au ajuns la Timisoara, autoritatile locale au anuntat ca minibuzele electrice cumparate pentru a plimba turistii pot circula in sfarsit pe drumurile publice. Cu numere de inregistrare de la primarie pana la urma, la fel ca si mopedurile, carutele si diverse utilaje. Aceasta a fost solutia gasita pentru a le putea pune in circulatie pe drumurile din oras.
Reprezentantii municipalitatii au constatat, dupa ce au facut achizitia de 30.000 de euro, ca nu pot inmatricula respectivele masinute. Asa ca pana acum minibuzele au stat garate, fiind scoase in oras doar de cateva ori, in general pentru a plimba delegatii straine sau pentru diferite evenimente, cum a fost Oktoberfest.
Autoritatile locale au anuntat recent ca pot fi folosite, iar reprezentantii RATT spun ca vor circula incepand de sambata, cand la Timisoara va fi sarbatorita Ziua Serviciilor Publice. In ce regim vor circula vehiculele?
„Minibuzele vor circula in fiecare zi incepand de sambata, in intervalul orar 10.00-15.00, atata timp cat vremea o va permite. Doritorii vor putea calatori cu minibuzele pe baza legitimatiei de o zi, care costa 10 lei. Cei care doresc pot face si mai multe curse pe parcursul unei zile cu aceasta legitimatie. Vor circula la un interval de o ora si jumatate. Avem un traseu stabilit, traseul are 6 kilometri, cu plecare de la Catedrala Mitropolitana. Daca sunt grupuri interesate de alte trasee se pot face solicitari si se pot obtine informatii la numarul de telefon 0356-803.715”, ne-au transmis reprezentantii RATT, scrie tion.ro.
Dupa lungi discutii legate de ce obiective ar trebui sa vada vizitatorii Timisoarei a fost stabilit si un traseu prin zona centrala a orasului.
Ruta prezentata de RATT este: Catedrala Mitropolitana – Podul Mitropolit Andrei Saguna – Bd. Vasile Parvan – Pasajul Michelangelo – Bd. Corneliu Coposu – Pestalozzi – retur Piata Leonardo da Vinci – Bd. Michelangelo – Bastionul Theresia – Punctele Cardinale – Hotel Continental – Bd. I.C. Bratianu – Bd. 20 Decembrie – Bd. C.D. Loga – Spitalul de Copii „Louis Turcanu” – Catedrala Mitropolitana.
Minibuzele au 14 locuri fiecare, sunt electrice si produse in China, dar au fost cumparate din Ungaria.

ratt oktoberfest timisoara serviciilor publice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006547 (s)