News Flash:

Medicul Viorel Bucuras, in continuare la Terapie Intensiva. Starea de sanatate a acestuia s-a ameliorat usor

3 Octombrie 2015
1786 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorel Bucuras
Starea doctorului Viorel Bucuras s-a ameliorat usor in aceste zile. Binecunoscutul medic se afla internat la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) a Spitalului Judetean Timisoara, dupa ce a fost transferat aici de la Institutul de Cardiologie de la Padurea Verde. Seful Sectiei de Urologie de la Spitalul Judetean Timisoara a suferit un stop cardiac in timp ce realiza un consult.
Seful Sectiei de Urologie de la Spitalul Judetean Timisoara, Viorel Bucuras, a facut marti, 22 septembrie, un stop cardiac, in timp ce realiza o ecografie. Binecunoscutul doctor s-a prabusit pur si simplu in timpul consultatiei.
Medicul a fost dus imediat la Urgentele Spitalului Judetean Timisoara, apoi a fost transferat la Institutul de Cardiologie de la Padurea Verde, peste doua zile fiind adus din nou la Spitalul Judetean Timisoara, unde este internat pe sectia de Terapie Intensiva, scrie tion.ro.
Dupa zile intregi petrecute la ATI, starea doctorului s-a ameliorat, usor, e drept, din ce spune managerul Spitalului Judetean Timisoara.
„S-a ameliorat starea de sanatate. Evolutie usor, usor favorabila. Astazi, doctorii incearca sa-l detubeze, sa vada daca poate respira spontan, fara a fi ajutat de aparate. Nu se pot face inca toate testele necesare pentru a se putea stabili daca si in ce masura sunt leziuni cerebrale. Urmeaza ca in zilele viitoare sa se continue investigatiile in acest sens”, spune Marius Craina.

judetean timisoara cardiologie padurea verde
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005308 (s)