News Flash:

Reactia lui Lionel Scaloni dupa ce a condus nationala la primul Mondial castigat din '86

19 Decembrie 2022
771 Vizualizari | 0 Comentarii
argentina

Dupa meci, Lionel Scaloni a precizat ca inca nu realizeaza faptul ca formatia Albiceleste a obtinut trofeul mult ravnit. Selectionerul Argentinei se afla la carma nationalei din august 2018, a strans 57 de meciuri si a acumulat o medie de 2.32 de puncte, potrivit statisticilor oferite de site-ul de specialitate, Transfermarkt.

„Cred ca inca nu realizam asta. E timpul sa ne bucuram. Noi, cei care traim din asta, cei care am trait vremuri rele si vremuri bune. Suntem aici. Suntem facuti sa trecem prin astea, ca ne vor lovi... Astazi s-a intamplat. E meritul lor. E o bucurie incredibila sa fii in top asa cum suntem noi acum, e ceva unic”, a spus Lionel Scaloni, potrivit TyC Sports.

Argentina - Franta 3-3 (4-2 d.l.d.)
Argentina a inceput fantastic finala Campionatului Mondial din Qatar. Lionel Messi a deschis scorul din penalty (minutul 23), iar Di Maria a majorat diferenta (minutul 36). Sud-americanii au controlat exceptional partida, pana in minutul 80.

Francezii au beneficiat de o lovitura de pedeapsa, iar Kylian Mbappe a redus din diferenta. Un singur minut mai tarziu, starul lui Paris Saint-Germain a restabilit egalitatea si a trimis meciul in prelungiri.

Lionel Messi a readus-o pe Argentina pe culmile victoriei in minutul 108, dar acelasi Kylian Mbappe a restabilit egalitatea si a ajutat „Cocosul galic” sa ajunga la loteria penalty-urilor.

Acolo, sud-americanii s-au impus catastrofal. 4-2 s-a terminat, dupa ce Martinez a parat lovitura lui Kingsley Coman, iar Tchouameni a trimis mult pe langa poarta.

Argentina a devenit, astfel, campioana mondiala la turneul final, editia 2022, din Qatar!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010229 (s)