News Flash:

Reactia Danei Budeanu cand DNA-ul a descins peste Nicusor Dan. „Stai sa-mi iau paietele sa ma mulez”

20 Ianuarie 2022
440 Vizualizari | 0 Comentarii
Dana Budeanu

Fara doar si poate, Dana Budeanu este unul dintre cele mai sonore nume de pe scena mondena de la noi. Creatoarea de moda nu tine cont de nimeni si de nimic si apeleaza mereu la sinceritate atunci cand vrea sa isi expuna un punct de vedere. Inca de la inceputul pandemiei, Dana Budeanu a fost un critic aprig al autoritatilor si a incercat sa deschida ochii cat mai multor persoane in legatura cu situatia din tara noastra. 

Dana Budeanu este una dintre cele mai asumate prezente din spatiul public. Cei care o urmaresc, stiu ca aceasta nu se fereste de nimic si nu ii este teama sa spuna lucrurilor pe nume. In ultima perioada, Dana Budeanu s-a retras de pe Youtube si s-a alaturat comunitatii ei de pe aplicatia pe care a lansat-o acum mai bine de jumatate de an. Totusi, creatoarea nu a uitat nici de ceilalti fani ai ei care nu au aplicatia, asa ca aparitiile ei la TV, in diferite emisiuni, dar si postarile de pe social media au acelasi scop ca si pana acum si anume, acela de a trezi populatia la realitate.

Azi, in Capitala, situatia a stat pe un butoi de pulbere, gata sa explodeze in orice moment. Angajatii STB au facut greva din cauza ca nu li s-au mai majorat salariile de mai bine de 3 ani, in timp ce Nicusor Dan trebuia sa dea explicatii celor de la DNA. Pana acum, Nicusor Dan nu a oferit nicio explicatie cu privire la motivul pentru care DNA-ul a descins in sediul Primariei Capitalei. Se pare ca nu doar primarul este cercetat in dosar, ci si Ludovic Orban. La aflarea unei asemenea vesti, Dana Budeanu a reactionat imediat.

„HAI, MA, CA NU CRED! STAAAAATI SA MI IAU PAIETELE SA MA MULEZ SI SAMPANIA, SA MA UIT LA FESTIVALU’ CATUSELOR PE DREAPTA PURA!!! GATA! M AM MULAT!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006437 (s)