News Flash:

Viviana Sposub, rivala Andreei Balan si pe plan muzical. Iubita lui George Burcea se lanseaza in muzica alaturi de Dan Bursuc

20 Ianuarie 2022
433 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana Sposub

Viviana Sposub a intrat cu un singur gand in competitia de la Kanal D si anume, acela de a-l castiga. Satena are toate sansele, mai ales ca este si foarte sustinuta si de cei de acasa. Viviana a realizat ca emisiunea se va termina curand, dar nu isi face probleme pentru viitorul ei. Viviana are un plan de rezerva si, spre surprinderea tututor, are legatura cu planul muzical.

Andreea Balan sigur nu va fi incantata de decizia luata de iubita fostului ei sot. Viviana a fost convinsa de cei de acasa ca are voce, dar si potential sa se afirme pe scena muzica. Asta a pus-o pe ganduri pe Viviana care, deja, se poate lauda cu o piesa compusa de Dan Bursuc. Momentan, vedeta nu stie cand o va lansa, dar le-a promis fanilor ca sigur o va scoate din sertar. Chiar daca este in zona de muzica populara, Viviana se bazeaza pe receptivitatea fanilor
 

„Viata mea s-a schimbat cu totul in ultima perioada. Emisiunea m-a transformat intr-o femeie stilata, sunt aproape de marea finala, nu am crezut ca se va intampla asta. Sunt mult mai puternica, am facut fata tuturor momentelor mai putin placute. Imi mentin calmul de obicei, dar imi ies si din pepeni, se va vedea in urmatoarele editii. Dar mereu am avut un comportament decent! Nici sa mananc nu prea am avut timp, sper sa mananc din nou normal dupa ce se termina „Bravo, ai stil!”. Mananc multa salata cu praz si putina branza. Am pregatit tinuta pentru marea finala, sunt increzatoare in mine. Mai am de trecut semi-finala, m-am pregatit temeinic.”, a spus Viviana Sposub, la Teo Show. 


„Dupa acest proiect, imi doresc sa continui in televiziune. Dar am descoperit ca publicului i-au placut mult momentele in care am cantat. Am avut discutii cu domnul Dan Bursuc, sper sa se concretizeze. El m-a ajutat si in emisiunea cu cantareti. E posibil sa scoatem o piesa, a compus ceva pentru mine. E in zona muzicii populare. Dar ma opresc aici.”, a adaugat Viviana Sposub. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005432 (s)