News Flash:

Andreea Marin a scris istorie cu emisiunea „Surprize, surprize”. Ce salariu incasa „Zana” pe vremea cand lucra la TVR

20 Ianuarie 2022
565 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin

Fara doar si poate, Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute si apreciate prezentatoare tv din toata istoria televiziunii. Andreea s-a implicat in numeroase proiecte, nu doar in cele de tv, iar asta i-a adus notorietate, dar si apreciere din partea fanilor.

Andreea Marin a inceput sa fie populara odata cu emisiunea ”Surprize, surprize” si asa si-a castigat porecla de ”zana surprizelor”. Andreea a s-a pliat perfect pe formatul emisiunii si, dupa ce a decis sa plece de la TVR, producatorii nu au vrut sa mai continue emisiunea fara ea in ipostaza de prezentator.

Andreea Marin a decis să vorbeasca pentru prima data despre salariul pe care l-a primit cat timp a fost la TVR. ”Nu e cinstit sa spun care a fost primul meu salariu. Nu a fost un salariu mare si nici dupa ce am devenit directorul de programe al firmei spaniole ce producea si acest program, pe langa altele, eu nu am devenit un om bogat din venitul de acolo. Insa, Valeriu Lazarov, a spus: eu nu te pot plati atat cat ai merita si ai valorea prezentatoarei din Spania a programului care e de zeci de ori mai bogata decat tine, in schimb, te pot invata cum sa faci bani si asta a facut. M-a invatat sa imi fac propria firma, a vazut in mine acel ceva, a vazut ca am o logica a lucrurilor si m-a invatat cum sa fac lucrurile sa le vand astfel incat sa primesc. Trebuie sa stim sa cerem ceea ce ni se cuvine, pe tonul potrivit, astfel incat sa meritam cu adevarat ceea ce avem mai tarziu.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005516 (s)