News Flash:

Cine este Maria Georgiana, tanara care a facut o avere din OnlyFans. Barbatii platesc mii de euro pentru a vedea poze cu ea

20 Ianuarie 2022
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Georgiana

Maria Georgiana are 24 de ani si este una dintre cele mai cunoscute persoane de pe platforma OnlyFans. Tanara a fost invitata in emisiunea lui Mihai Ghita si a dezvaluit cum reuseste sa castige chiar si 40.000 de dolari pe luna, dar si despre partile mai putin placute ale succesului pe care il are. 

Maria si-a dorit dintotdeauna sa devina actrita, insa s-a lovit de dificultati financiare in familie. Desi recunoaste ca fotografiile si clipurile video cu continut explicit i-au oferit posibilitatea de a-si cumpara o casa si de a strange fonduri pentru a-si deschide propria afacere, Maria nu le sfatuieste pe tinere sa procedeze precum ea. 

Maria a fost inspirata de succesul fulminant pe care l-a avut Bella Thorne atunci cand a inceput sa activeze pe respectivul site. Bella se lauda ca reusise sa castige aproape un milion de dolari din vanzarea fotografiilor si videoclipurilor pornografice. Maria a fost intrigata de relatarea vedetei si a decis sa incerce la randul ei. 

"M-am apucat de OnlyFans in august si am vazut ca Bella Thorne a facut un milion de dolari. Am plecat in Londra, am vrut sa ma mut acolo cu iubitul meu de atunci, dar am renuntat, m-am intors acasa", a povestit Maria. 

„Eu am clacat, am zis ca renunt, am simtit ca nu mai pot. Se iau de prietenii tai, de familia ta. Am vrut sa merg la psiholog, dar urmeaza. Am avut trei saptamani cand nu am intrat deloc. Am depasit momentul, dar poate luna viitoare poate iar nu ma simt bine. Sunt comentarii foarte rele. Esti o curva, o prostituata. Ce asteptari sa avem, daca familia ei e asa. Familia mea este foarte muncitoare”, a marturisit Maria. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008723 (s)