News Flash:

Ramona Olaru, mesajul care il va dezamagi pe Cuza. Ce vrea sa faca asistenta cu noul ei iubit? ”Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”

26 Octombrie 2021
641 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

In ultima vreme, Ramona de la Neatza este din ce in ce mai secretoasa atunci cand vine vorba de viata ei personala si de relatiile amoroase. Frumoasa asistenta iubeste din nou, doar ca de data asta nu mai vrea sa aiba o relatie expusa, avand in vedere ca ultimele pe care le-a avut asa nu s-au terminat prea bine. 

Ramona Olaru nu are deloc gusturi rele! Dupa ce a tatonat mai bine terenul, a decis ca rolul de iubit i s-ar potrivi foarte bine lui Catalin Cazacu. Cei doi se cunoscut din anturaje comune, iar acum au decis sa vada cum le merge in ipostaza de iubiti. Ramona Olarul a postat pe Instagram mai multe filmulete in care era la pranz cu Cazacu, dar nimeni nu s-a gandit ca sunt deja impreuna.

Ramona a aruncat internetu-n aer cu una dintre postarile ei de pe Instagram. In mai bine de o saptamana, relatia ei cu Cazacu a avansat enorm. Acum, cei doi au sarit cativa pasi si au ajuns direct la discutia despre copii, semn ca lucrurile sunt serioase intre ei. Cel care este dispus sa faca copii este chiar Cazacu. Catalin nu a stat prea mult pe ganduri si a surprins-o pe Ramona Olaru cu un mesaj pe WhatsApp. Mai exact, acesta i-a trimis o poza si i-a spus ca o fetita asemanatoare asteapta si el de la frumoasa asistenta. Ramona Olaru a reactionat foarte bine, ba chiar s-a aratat incantata de idee.


>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005441 (s)