News Flash:

Radacina care distruge celulele canceroase

25 August 2018
968 Vizualizari | 0 Comentarii
papadie

Despre papadie se stie ca are proprietati diuretice, curata ficatul, ajuta la tratarea alergiilor si este un aliat bun in lupta contra colesterolului mare. Radacina de papadie este o sursa buna de potasiu, vitamina A, fier, calciu, acid folic, magneziu si vitamina C.

Cercetarile realizate la Universitatea Windsor din Canada arata ca radacina de papadie este foarte eficienta in vindecarea si prevenirea cancerului. Aceasta ar putea dezintegra celulele canceroase in 48 de ore, avand un efect chiar mai puternic decat chimioterapia.

Astfel, tratamentul naturist pe baza de papadie este superior chimioterapiei, intrucat vizeaza si omoara doar celulele canceroase, fara a afecta si celulele sanatoase ale corpului.

In scop terapeutic, se folosesc aproape toate partile papadiei. Se pot manca frunzele, dar si tijele de papadie. Din radacina de papadie se poate prepara ceai, tinctura sau sirop.

Foloseste pulberea de radacina de papadie

Radacinile papadiei se lasa la uscat pentru 5-6 zile. Cand radacina este suficient de uscata si trosneste intre degete, poate fi transformata in pulbere.

Se ia cate 1 lingurita pe zi, amestecata cu apa rece sau suc de legume si fructe. Acesta nu este un tratament care functioneaza peste noapte. Abia  in cateva luni starea ta de sanatate se va imbunatati considerabil, pe masura ce celulele canceroase vor fi distruse.

Infuzia de papadie are efect depurativ

Taie radacinile in bucati si pune-le in apa rece. Acest lucru ajuta la indepartarea urmelor de murdarie ramase. Dupa aceea,  lasa-le la uscat intr-un loc racoros, ferit de soare.

Radacinile mancate crude, la fel ca si cele uscate din care se prepara ceai, au efect depurativ, de stimulare a digestiei, sudorific si diuretic.

sursa: clicksanatate.ro


alergiilor papadie vitamina c radacinile papadiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007147 (s)