News Flash:

Genti si rucsacuri pentru scoala, la BAG EXPO, in IULIUS MALL TIMISOARA

23 August 2018
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Mall Timisoara

La Iulius Mall Timişoara, finalul de săptămână înseamnă cumpărături la magazinele preferate, relaxare împreună cu prietenii, dar şi târguri tematice.

 

Pregătiţi pentru şcoală? Până duminică inclusiv, demisolul Iulius Mall Timişoara găzduieşte  târgul Bag Expo, iar ediţia aceasta este dedicată pregătirilor pentru începutul anului școlar, fiind locul în care fiecare își va găsi ghiozdanul potrivit preferințelor sale, sub forme, culori și modele diferite. Copiii vor putea opta pentru gentuțe și ghiozdane vesele sau cu personaje din desene animate, iar elevii vor găsi genți și rucsacuri încăpătoare și în tendințe, dar şi serviete, genți și rucsacuri pentru laptop.

 

Bag Expo le oferă domnișoarelor cochete prilejul de a alege din nenumărate modele de genți, versatile și ușor de adaptat ținutelor pentru școală. În plus, la târg se găsesc şi plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete, clutch-uri, trollere şi genţi de voiaj, borsete, portofele, curele și multe altele.

 

Până duminică inclusiv, la Iulius Mall sunt aşteptate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile și accesoriile. Târgul Expomineralia a pregătit nenumărate bijuterii create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

 

Începând de vineri şi până duminică, clienţii vor descoperi la parterul Iulius Mall o varietate de produse naturale şi sănătoase. Aproximativ 20 de expozanţi vor fi prezenţi cu o gamă completă de produse naturale, de la ceaiuri, sucuri naturale, siropuri şi tincturi, până la miere şi ciocolată de casă. În plus, cei interesaţi vor avea la dispoziţie şi cosmetice şi săpunuri naturale, încălţăminte ortopedică inclusiv pentru copii, minerale, cristale şi multe altele.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005131 (s)