News Flash:

PSD-istii plang dupa Ponta. "Sa faca un efort, chiar dureros, sa se intoarca"

25 Iunie 2015
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta1
Liviu Dragnea spune ca PSD vrea sa ramana la guvernare, dar nu in orice conditii, ci intr-o coalitie care functioneaza corect, el precizand ca in partid exista ”o stare de dezorientare in organizatii” si ca ar fi bine ca Victor Ponta ”sa incerce sa faca un efort, chiar dureros” sa se intoarca.
"Problema medicala a lui Victor Ponta este serioasa, dar este bine sa incerce sa faca un efort, chiar dureros, sa vina la Palatul Victoria. Asta e punctul meu de vedere, pe care i l-am spus si lui si nu ma ascund (...) Cred ca are si o foarte mare retinere sa fie filmat in carje cand urca la Guvern, dar cred ca ar trebui sa faca asta", a declarat, miercuri seara, la TVR, coordonatorul PSD, Liviu Dragnea.
El a spus ca PSD nu trece "prin momente foarte fericite" si "cat de rapid", in doua-trei saptamani, trebuie transata situatia in partid.
"Sa se intoarca Victor Ponta acasa si sa limpezim si sa discutam toate subiectele politice si toate subiectele guvernamentale, despre coalitie, despre functionarea coalitiei, despre functionarea Guvernului, despre modul cum se conduce Guvernul, despre oferta politica si guvernamentala in perioada urmatoare", a afirmat Liviu Dragnea.
Intrebat daca exista grupuri in PSD care ar putea cere demisia lui Ponta, Liviu Dragnea a negat.
"Nu, in schimb probabil ca vor avea loc intalniri in perioada urmatoare pentru ca atunci cand vine Victor Ponta, eu sper cat mai repede, sa avem o discutie foarte deschisa impreuna cu el si sa decidem calea de urmat. Pentru ca exista o stare destul de ciudata in PSD, la nivelul fiecarei organizatii ... o stare de dezorientare. Oamenii sunt putin dezorientati si sigur nu se simt bine cand liderul nu e in tara, are problema asta medicala, e pus sub acuzare si oamenii vor in continuare sa se realizeze toate proiectele guvernamentale care au fost intiate", a mai declarat coordonatorul politic al PSD.
Intrebat daca PSD se teme ca va fi scos de la guvernare, Dragnea a spus ca social-democratii nu vor sa ramana la guvernare in orice conditii.
"Nu-i vorba de teama. PSD vrea sa ramana la guvernare, in mod firesc. E o dorinta fireasca si legitima, dar nu in orice conditii. La guvernare stai cand esti intr-o coalitie care functioneaza corect, cum a functionat pana acum (...) Oamenii vor sa se clarifice lucrurile rapid, pana se intre in vara, pentru ca deja din septembrie fiecare partid, inclusiv PSD, incepe sa se pregateasca serios pentru alegerile locale", a adaugat Liviu Dragnea. Mediafax.ro

victor ponta palatul victoria dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005235 (s)