News Flash:

Ghita: Este posibil ca Ponta sa fie pus sub control judiciar si sa i se interzica sa intre in Guvern

25 Iunie 2015
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2
Procurorii urmaresc sa il determine pe premierul Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului, fiind posibil in acest sens sa-l puna sub control judiciar si sa-i interzica sa intre in cladirea Guvernului, a sustinut deputatul Sebastian Ghita.
"Intentia era ca lui Victor Ponta sa i se dea control judiciar. Vor sa-l faca sa-si dea singur demisia. E posibil sa-l puna sub control judiciar si sa-i interzica sa intre in cladirea Guvernului", a spus Ghita la postul B1 TV.
Ideea ca Ponta ar putea fi pus sub control judiciar a fost vehiculata la inceputul lunii iunie, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, fiind atunci citata in presa spunand ca nimeni nu este mai presus de lege, dar ca ramane la aprecierea celui care dispune acea masura sa o fundamenteze pe probele din dosar.
Urmarirea penala a lui Sebastian Ghita a fost extinsa pentru trafic de influenta, evaziune fiscala, spalare de bani, complicitate la schimbarea destinatiei fondurilor UE si coruperea alegatorilor la alegerile parlamentare din 2012 si la cele prezidentiale din 2014, potrivit DNA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004399 (s)