News Flash:

Protest la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Motivul pentru care protesteaza angajatii unitatii medicale

13 Aprilie 2018
3070 Vizualizari | 1 Comentarii
Spitalul Victor Babes din Timisoara

Aproximativ 100 de angajati ai Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara au protestat spontan, astazi, in curtea unitasii. Oamenii sustin ca, in urma revolutiei fiscale, salariile li s-au diminuat chiar si cu 700 de lei.

Scaderile salariale sunt substantiale, subliniaza si liderul Sindicatului Liber al Personalului din cadrul Spitalului de Boli Infectioase „Victor Babes”, Monica Pop.

“Am asteptat  fluturasii, ca sa avem confirmarea. Credeam si nu credeam. O ingrijitoare de curatenie – variaza in functie de sambete/ duminici, de vechime – in jur de 455 de lei. Asta e pierderea la ingrijitoare. La cei cusalarii mai mici sunt cei mai mult afectati. La infirmiere – 600 de lei, registratorii medicali – 500 lei, spalatoresele – intre 300 si 400 de lei, biologul – peste 775 de lei, chimistul – peste 573 de lei”, spune liderul sindical Monica Pop.
Oamenii spun ca vor continua sa protesteze, dar asigura ca pacientii nu vor avea de suferit. Proteste similare au avut loc in mai multe orase din tara.
sursa: radiotimisoara.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006011 (s)