News Flash:

Profetii vechi de la Baba Vanga: Rusia va domina si va conduce lumea

7 Iunie 2018
1967 Vizualizari | 0 Comentarii
baba

Baba Vanga a fost o clarvazatoare oarba, de origine bulgareasca. Inca din copilaria sa, aceasta a avut o legatura extrem de stransa cu fortele nevazute din alte lumi. Aceasta legatura i-a permis sa vada numeroase lucruri despre viitor, la fel cum o putea face si Nostradamus sau alt profeti celebri. Baba Vanga a fost una dintre cele mai mari clarvazatoare din Europa. Ea a realizat numeroase profetii despre viitor, care mai devreme sau mai tarziu, s-au indeplinit intocmai.

Cele mai importante profetii realizate de Vanga au fost: dezmembrarea Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobil, data mortii lui Stalin, scufundarea submarinului rus Kursk, atacurile din 11 septembrie, victoria lui Topalov in lume turneul de sah, tensiunile lumii cu Coreea de Nord si necazurile unui student cu autism la Universiti Putra Malaezia.

Rusia va domina lumea
Un dintre cele mai interesante profetii ale Babei Vanga se refera la Rusia. Profetia a fost realizata in 1997 si sustine ca Rusia va deveni cea mai mare forta din lume. Aceasta natiune va detrona SUA sau oricare alta tara si va prelua conducerea lumii.
„Toti se vor dezgheta, si se vor topi, doar una va ramane neatinsa – slava lui Vladimir, gloria Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Totul se va indeparta de ea si va deveni domnul lumii, scria Baba Vanga,

Aceasta profetie se refera la gloria pe care Vladimir Putin o va impune in lume. Aceasta glorie se va rasfrange asupra Rusiei.

Alte profetii realizate de Baba Vanga
Musulmanii vor invada Europa
Profetul a facut, de asemenea, o avertizare profetica despre o invazie a Europei de catre extremistii musulmani.

O epoca de aur
O noua sursa de energie va fi creata sau descoperita, iar foamea globala va incepe sa fie eradicata intre 2025 si 2028. Va fi lansata o nava spatiala cu echipaj pentru Venus. Din 2033 pana in 204 gheata de la poli se va topi, determinand cresterea nivelului oceanelor.
Sfarsitul lumii
In anul 3797, totul de pe Terra va inceta sa existe. Cu toate acestea, oamenii vor fi suficient de avansati pentru a se muta intr-un nou sistem stelar.
 


dezastrul cernobil rusia baba vanga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007342 (s)