News Flash:

Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan: „Sensul vietii noastre este de a experimenta”

20 Decembrie 2017
921 Vizualizari | 0 Comentarii
sensul

Daca ajungem la concluzia ca noi suntem de fapt expresia acestui Univers care a voit ca noi sa fim, atunci, in fiecare clipa, noi ar trebui sa fim recunoscatori Sursei care ne-a creat… si nu sa ne certam unii cu altii, nu sa ne uram, nu sa facem toate aceste ineptii care au dus lumea in pragul razboiului, al nefericirii si atator evenimente nedorite.

In realitate noi toti suntem fii ai aceleasi Surse, noi toti suntem frati si uitam in permanenta sa ne respectam, ne invidiem, ne uram, facem toate relele ignorand ca toti suntem absolut la fel, ca suntem aici doar pentru a experimenta aceasta conditie fizica si a merge Dincolo si la infinit sa invatam sa creem in univers noi surse, noi forme de a fi. Ar trebui sa multumim in fiecare zi, in fiecare clipa Cerului, Divinitatii sau cui vreti dumneavoastra, Universului… puteti sa folositi orice nume vreti, dar un singur lucru e clar:

El exista.
Nu putem sa-L ignoram. Exista Sursa tuturor lucrurilor, aceasta Inteligenta. Fara aceasta Inteligenta nu exista nimic in universul asta. Ultima molecula, ultimul atom, ultima particula nu poate sa existe fara Inteligenta care mobilizeaza.

Pentru ca toate formele pe care le obtinem noi de fapt sunt forme, sunt creatii permanente ale Naturii. De aceea ar trebui sa fim recunoscatori si sa intelegem ca universul are la baza o lege morala.
„Codul etic al creierului”:

1. Creierul nu prelucreaza informatia cu semnificatie pozitiva in aceeasi arie din creier cu informatia cu semnificatie negativa. Ura, invidia, frica, anxietatea, stresul au alte arii de procesare ca informatie fata de iubire, compasiune, recunostinta, sentimentul de armonie, apreciere a semenilor nostri.

2. Tot ce are semnificatie negativa creeaza o chimie negativa corpului si va expune bolii si, dimpotriva, tot ce are semnificatie pozitiva inseamna sanatate, longevitate, fericire, satisfactie, multumire. Si atunci, daca noi suntem expresia Universului, inseamna ca Universul eleveaza o lege morala, o lege a constructiei, legea binelui.

Deci suntem aici pentru a experimenta Binele sub diversele lui forme si a-l transporta in universul asta la infinit. Asta a spus si Iisus, poate intr-o forma mai simpla, dar astazi avem probe stiintifice pentru acest lucru si mi se pare ca noi ignoram lucrurile cele mai elementare cand e vorba sa le aducem in realitatea practica, in manifestarea noastra concreta.


el exista creierul negativa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004789 (s)