News Flash:

Printul William, prima reactie dupa ce Anglia a pierdut trofeul EURO 2020: „Sfasietor…”

13 Iulie 2021
583 Vizualizari | 0 Comentarii
pa amman

Dupa infrangerea suferita de Anglia in fata Italiei in finala EURO 2020,  Printul William a transmis un mesaj de incurajare jucatorilor. Acesta a asistat pe Stadionul Wembley la meci alaturi de sotia sa, Ducesa de Cambridge, Catherine, si de fiul lor George, in varsta de 7 ani.
„Sfasietor. Felicitari Italiei pentru o mare victorie. Anglia, ai ajuns atat de departe, dar din pacate azi nu a fost ziua ta. Puteti tine capul sus si puteti fi mandri de voi. Stiu ca urmeaza mult mai multe. W”, a fost mesajul printului William.
De asemenea, Federatia Engleza de Fotbal a transmis un mesaj prin itermediul retelei de socializare Twitter
„A fost o calatorie minunata. Ca natiune, am fost uniti in credinta ca putem face ceva special dupa unul dintre cei mai grei ani. Nu a fost sa fie, dar aceasta echipa este abia la inceput. Ei voi continua sa ne faca mandri, atat in teren, cat si in afara lor”.
Dupa ce a trecut de Anglia la penalty-uri Italia a castigat EURO 2020

Noua campiona europeana este Italia. Echipa italiana a invins Anglia cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare. Meciul a avut loc pe Stadionul Wembley din Londra. La finalul celor 120 de minute, scorul era de 1-1. Italia isi trece in palmares al doilea sau titlu continental, din patru finale jucate la EURO, primul titlu european fiind castigat in 1968, la Roma. Italia a invins Iugoslavia in finala din 1968 (2-0), dar a pierdut in fata Frantei (1-2), prin golul de aur, in 2000, la Rotterdam, si in fata Spaniei (0-4), in 2012, la Kiev.

Finala a fost la inaltime in privinta dramatismului, cu prelungiri si lovituri de departajare, la care situatia s-a rasturnat dupa ce a parut sa fie in favoarea englezilor. Berardi, Bonucci si Bernardeschi au fost cei care au adus titlul Italiei, pentru englezi marcand Kane si Maguire. Portarul italian Donnarumma a aparat suturile lui Sancho si Saka, iar Rashford a trimis in bara, de la italieni ratand Belotti si Jorginho. Anglia a deschis scorul in min. 2, prin Luke Shaw, italienii egaland prin Leonardo Bonucci (67), cel care a fost desemnat omul meciului.

In drumul sau spre finala, Italia a invins Turcia (3-0), Elvetia (3-0) si Tara Galilor (1-0), in grupa, a trecut de Austria in optimi (2-1, dupa prelungiri), a invins Belgia in sferturi (2-1) si a trecut de Spania in semifinale (4-2, la loviturile de departajare). Anglia a invins Croatia (1-0), a remizat cu Scotia (0-0) si a trecut de Cehia (1-0), in grupa, apoi a castigat in fata Germaniei (2-0) in optimi, a surclasat Ucraina (4-0) in sferturi, iar in semifinale s-a impus in fata Danemarcei (2-1, dupa prelungiri).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007167 (s)