News Flash:

Primul magazin Grid din vestul tarii s-a deschis in Iulius Town

23 Septembrie 2019
1365 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 23 septembrie 2019: Un nou retailer completează oferta de shopping din Iulius Mall Timișoara. GRID, magazinul multibrand cu profil sportiv, și-a deschis porțile odată cu inaugurarea Iulius Town, ansamblul mixt care integrează centrul comercial.

Recent, GRID a deschis cel de-al șaselea magazin din țară, în Iulius Mall Timișoara, fiind, de altfel, și primul magazin al retailerului de articole sportive din vestul țării. Situat la etajul 1, noua locație este destinată iubitorilor de modă urbană și pasionaților de mișcare, propunând sute de piese vestimentare și accesorii de cea mai bună calitate, potrivite atât pentru activitățile cotidiene, cât și pentru practicarea sporturilor.

GRID aduce mai aproape de timișoreni noile colecții ale celor mai renumite branduri de specialitate, precum ADIDAS Originals, Converse, Jordan, New Balance, New Era, Nike, Puma, Reebok sau Tommy Hilfiger. Persoanele mereu în mișcare, care adoptă stilul street look, pot alege dintr-o gamă variată de sneakerși, încălțăminte sport și casual, piese vestimentare cu design clasic sau modern, toate purtând garanția calității și confortului oferite de brandurile prestigioase. 

Iulius Town Timișoara, primul proiect mixt din vestul țării, realizat de companiile IULIUS și Atterbury Europe, oferă locuitorilor din regiune cea mai mare suprafaţă de retail din afara Capitalei, de 120.000 mp, care include branduri internaționale și naționale, cele mai noi concepte de shopping și o ofertă de 450 de magazine. În plus, cea mai mare investiţie din vestul țării, în valoare totală de 442 milioane de euro, a presupus integrarea Iulius Mall Timișoara într-un proiect de regenerare urbană, cu funcțiuni adiționale de office și entertainment: un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, un pol regional de business cu 100.000 mp de spații de birouri clasa A, trei săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Galerie Foto

02
grid etajul 1 tommy hilfiger atterbury europe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007535 (s)