News Flash:

Iulius Town a adus Timisoara impreuna: peste 250.000 de persoane au vizitat proiectul in weekend-ul inaugurarii

3 Septembrie 2019
979 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 3 septembrie 2019 Iulius Town Timișoara, cel mai important proiect de real estate lansat în acest an în România, a fost inaugurat pe 30 august 2019 de companiile IULIUS și Atterbury Europe. Ansamblul mixt, primul de acest tip din vestul ţării, reprezintă principala atracţie de shopping, petrecere a timpului liber și divertisment din zonă, dar și un pol de business regional. În weekend-ul inaugurării, peste 250.000 de persoane au vizitat Iulius Town.

Fie că au participat la evenimentele spectaculoase organizate cu ocazia deschiderii, au venit la cumpărături la noile branduri integrate în cea mai mare suprafață de retail din afara Capitalei (120.000 mp i 450 de magazine), să se relaxeze în parcul Iulius Gardens sau la terasele și cafenelele concept din proiect, publicul a fost numeros și entuziast. Pe lângă timișoreni, inaugurarea Iulius Town Timișoara a atras locuitori din județele învecinate și chiar din Serbia și Ungaria.

Sâmbătă seara, timişorenii au răspuns în număr foarte mare provocării lansate de Iulius Town de a stabili un nou record mondial Guinness World Records®. 7.235 de brățări cu lumini LED au fost aprinse simultan, într-un spectacol care a intrat în Cartea Recordurilor. Sponsori ai evenimentului: Raiffeisen Bank şi Coca-Cola. Susţinători: Primăria Municipiului Timişoara, firma de audit SRAC CERT și asociaţiile de voluntari Check Out Team și SightRunning.

Copiii și părinţii au fost invitaţi să petreacă seara de duminică alături de Gașca Zurli, un spectacol plin de energie și culoare, la care au participat aproximativ 8.500 de persoane, inclusiv din alte judeţe. De un public numeros s-au bucurat toate evenimentele inedite de pe agenda celor trei zile dedicate inaugurării Iulius Town, desfășurate sub sloganul Luminăm #TimișoaraÎmpreună.

Parcul a fost intens vizitat în toate cele trei zile. Realizat peste o parcare subterană, de către o echipde specialişti din Italia, Germania şi România, Iulius Gardens i-a ademenit pe timișoreni și nu numai să se relaxeze pe iarbă, să se plimbe pe malul lacului i să se răcorească în piațeta cu aburi reci sau la terasele restaurantelor și cafenelelor nou inaugurate. Pentru copii, caruselul venețian a oferit o experienţă inedită, cei mici fiind nerăbdători să călătorească alături de figurine desprinse din poveti. Iulius Gardens include 10.000 de arbuşti şi 1.400 de arbori de talie mare, un foişor, alei de promenadă şi piaţete pentru evenimente şi târguri în aer liber.

Galerie Foto

02
la noi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006258 (s)