News Flash:

Sambata este „Open Doors Event” la Wendy School, din Iulius Town

5 Septembrie 2019
811 Vizualizari | 0 Comentarii
Wendy School

Timişoara, 5 septembrie 2019 - Wendy School va inaugura, în ansamblul mixt Iulius Town, a treia locaţie din oraş, unde va funcţiona, în premieră pentru Timişoara, o grădiniţă cu predare exclusiv în limba engleză după curriculum britanic, precum şi o şcoală primară.

Până atunci, cei care doresc să vadă unde vor învăţa primele generaţii de elevi sunt aşteptaţi la evenimentul „Open Doors”. Sâmbătă, 7 septembrie 2019, între orele 10:00 - 14:00, sediul Wendy School din Iulius Town este deschis părinţilor care sunt interesaţi să cunoască dotarea logistică şi mediul prietenos în care vor studia copiii lor. Evenimentul este destinat părinților și copiilor de nivel primar și preșcolar.

Wendy School ocupă o suprafaţă de 1.000 mp şi este situată într-un spaţiu special creat pe terasa Iulius Mall, parte a ansamblului mixt Iulius Town. Locaţia este accesibilă fie pe scările rulante din parcul suspendat, fie prin zona terasei de la food court.

Pe 9 septembrie, Wendy School va inaugura şcoala primară, care, în anul de învăţământ 2019 – 2020, va avea funcţionale o clasă pregătitoare şi o clasă întâi. Colectivele vor fi de maximum 15 elevi, astfel încât fiecare dintre aceaştia va beneficia de întreaga atenţie a cadrelor didactice.

Pe 16 septembrie, se va inaugura grădiniţa în sistem britanic, cu predare exclusiv în limba engleză, prima de acest tip din Timişoara. Aceasta va avea patru grupe (2-3 ani, 3-4 ani, 4-5 ani şi 5-6 ani), compuse din maximum 15 copii.

Wendy School are dotări de top, atât în interior, cât şi în spaţiul exterior de joacă. Sălile de clasă sunt utilate cu mobilier ergonomic, laptop-uri, table interactive, proiector şi alte mijloace moderne, pentru a facilita procesul de învăţare. De asemenea, beneficiază şi de sală de sport, cabinet medical, bibliotecă, dar şi de un spaţiu exterior, cu o suprafaţă de 450 de mp, dotat cu echipamente de joacă pentru copiii de grădiniţă şi pentru elevii de şcoală primară.

Prichindeii care vor studia la Wendy School vor avea la dispoziţie numeroase activităţi opţionale, precum cursuri de pictură, teatru, karate, dansuri şi dezvoltare personală. Programul instituției de învățământ va fi în intervalul orar 08:00 - 18:00.

Prima grădiniţa Wendy Kids din Timişoara a fost înfiinţată în anul 2009, cu clase de predare intensiv în limba engleză sau germană. Din 2014, conceptul a fost extins şi pentru o şcoală primară particulară, iar, de curând, instituţia a obţinut autorizarea şi pentru nivelul gimnazial.

www.iuliustown.ro

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005883 (s)