News Flash:

Din aceasta toamna, Iulius Town gazduieste prima gradinita din timisoara cu predare dupa curriculum britanic

17 Septembrie 2019
1098 Vizualizari | 1 Comentarii

Ansamblul Iulius Town, singurul proiect mixt din vestul ţării, include, din această toamnă, prima grădiniţă din oraş cu predare exclusiv în limba engleză, dar și o școală primară cu predare în limba română.  

Acestea sunt parte a Wendy School din Timişoara, instituţie privată de învăţământ cu o experienţă de 10 ani în domeniul educaţional. Luni, 16 septembrie 2019, și-a deschis porțile și prima grădiniţă cu predare exclusiv în limba engleză din oraş, care își desfășoară activitatea după curriculum britanic. Totodată, deja de o săptămână, a fost inaugurată școala, care funcționează după curiccula românească.

În cadrul proiectului Iulius Town, Wendy School este situată într-un spaţiu special creat pe terasa Iulius Mall, cu o suprafaţă de 1.000 mp,. Începând cu această săptămână, 60 de prichidei se bucură de grădinița cu predare în limba engleză. Împărțiți în patru grupe a câte 15 copii (2-3 ani, 3-4 ani, 4-5 ani şi 5-6 ani), cei mici sunt formaţi după modelul britanic. De asemenea, odată cu începerea noului an școlar, în incinta locației funcționează o clasă pregătitoare şi o clasă întâi, formate din colective de 15 elevi, astfel încât fiecare dintre aceaştia să beneficieze de întreaga atenţie a cadrelor didactice. Elevii studiază după curricula românească, iar limba engleză le este predată în mod intensiv, zilnic.

Wendy School dispune de utilități de top, atât în interior, cât şi în spaţiul exterior de joacă. Sălile de clasă  sunt dotate cu mobilier ergonomic, laptop-uri, table interactive, proiector şi alte mijloace moderne, menite să faciliteze procesul de învăţare. O sală de sport, un cabinet medical, o bibliotecă, dar şi un spaţiu exterior, cu o suprafaţă de 450 de mp, dotat cu echipamente de joacă, completează facilitățile din cadrul instituției de învățământ.   

Wendy School funcționează în intervalul orar 08:00 - 18:00, reprezentând o facilitate și în sprijinul părinților care își desfășoară activitatea în incinta ansamblului Iulius Town. Zilnic, preșcolarii și elevii vor avea la dispoziţie numeroase activităţi opţionale, incluzând cursuri de pictură, teatru, karate, dansuri şi cursuri de dezvoltare personală.

Wendy Kids din Timişoara a înființat prima grădiniţă în anul 2009, cu clase de predare intensiv în limba engleză sau germană, iar în anul 2014, conceptul a fost extins şi pentru o şcoală primară particulară. De curând, instituţia a fost autorizată şi pentru nivelul gimnazial.

 

Galerie Foto

02
curriculum britanic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Dima Dima  | #50317
Oferta extra. Lucru la calculator. Comod. Valabil in toate judetele. Pornire imediata. Te ajutam sa reusesti si tu. Vino si tu alaturi de campioni. Special pentru castiguri online. Tocmai ai facut o mare descoperire. Nu mai trebuie sa astepti. Fa bani rapid si usor. Noi suntem o echipa de invingatori. Trimite-mi mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, dupa ce ma contactezi la adresa mea facebook: Dima Dima
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005364 (s)