News Flash:

Primarul Bistritei: Preotul Cristian Pomohaci sa fie scos de pe lista invitatilor de la zilele orasului

30 Iunie 2017
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristian Pomohaci prima
Primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Cretu, a anuntat ca interpretul de muzica populara si preotul Cristian Pomohaci nu va mai fi invitat la Targul Mare al Bistritei, care va avea loc in perioada 19-27 august, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Decizia primarului vine ca urmare a anchetelor declansate dupa ce saptamana trecuta preotul a fost acuzat ca ar fi incercat sa corupa sexual un minor.
Primarul Bistritei, Ovidiu Cretu, s-a declarat "socat" de acuzele aduse preotului-cantatet si a spus ca a cerut conducerii Centrului Municipal de Cultura Bistrita sa nu semneze contractul cu Cristian Pomohaci.
”Eu cred ca civilizat este sa pastram o anumita retinere, dar pentru orice eventualitate am cerut Centrului Municipal de Cultura sa nu semneze contractul cu Cristian Pomohaci, avand in vedere situatia delicata in care este. Imi exprim pe de o parte totala surprindere, socul chiar, pe care l-am avut cand am citit, parerea de rau ca un interpret de muzica populara foarte celebru, un preot este in aceasta situatie. Sper ca adevarul sa nu fie cel care l-am auzit, sa fie totusi o greseala sau o facatura, dar pentru orice eventualitate am luat aceasta masura", a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Cretu.

cristian pomohaci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006191 (s)