News Flash:

Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis vor 11,5 milioane de lei de la guvern

9 Decembrie 2021
508 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria

Prefectura Timis a cerut Guvernului Romaniei suma de 11,5 milioane de lei din fondul de rezerva bugetara. Primaria va folosi banii pentru cheltuieli curente, iar Consiliul Judetean Timis pentru servicii de asistenta sociala.
 
11,5 milioane de lei au fost solicitati de Prefectura Timis pentru Primaria Timisoara si CJ Timis, din fondul de rezerva, in preajma finalului de an.

„Institutia Prefectului Judetul Timis a solicitat, astazi (miercuri – n.r.), Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, promovarea unui Proiect de Hotarare de Guvern privind alocarea sumei de 11.500 mii lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2021, in vederea asigurarii necesarului de finantare a unor cheltuieli curente aferente Consiliului Judetean Timis (suma de 6.500 mii lei) si Primariei Municipiului Timisoara (suma de 5.000 mii lei)”, anunta Prefectura Timis.

CJ Timis va directiona banii pentru catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Conform reprezentantilor Primariei Timisoara, cei 5 milioane de lei ar urma sa fie alocati pentru cheltuielile si facturile curente, cum ar fi transportul public, iluminat, salubrizare si facturi curente.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004700 (s)