News Flash:

Primaria Dumbravita pune la bataie aproape 300.000 de euro pentru reciclarea unor strazi

23 Mai 2022
389 Vizualizari | 0 Comentarii
Dumbravita

24 de strazi urmeaza sa fie „reciclate” la Dumbravita. Reciclarea drumurilor reprezinta o solutie rapida de a aduce strazile neasfaltate la un grad ridicat de viabilitate.
 
 
Astfel, Primaria Dumbravita a scos la licitatie, pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), lucrarile de reciclare a 24 de strazi. Acestea au o lungime totala de aproximativ 5,5 km.

Primarul Horia Bugarin a declarat ca lucrarile vor dura doua luni dupa finalizarea achizitiei pe SEAP.

Valoarea investitiei din acest an este de 1.190.498 de lei, adica aproape 1,5 milioane de lei cu TVA. Finantarea se va face integral din bugetul local.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in data de 6 iunie 2022, la ora 15. Va fi aleasa oferta cu pretul cel mai scazut.

Strazile pe lista de reciclare din acest an sunt: Kalman Imre, Liszt Ferencz, Kodaly Zoltan, L. Rebreanu (intre Mures si Linistei), Ecoului, Linistei, Henri Coanda, Kossuth Lajos (intre Simfoniei si Tutea), Lucian Blaga, Poeziei, Poeziei 2, Emil Cioran, Ion Creanga (intre Liiceanu si Belgrad), Dambovita, Bucuresti, Salvador Dali, Oslo, Crangului, Danaide (intre Crangului si Castanilor), Cedrului, Creatiei, Th. Aman, Crinului si N. Balcescu.

„Criteriile pentru prioritizarea unui drum pentru lista de reciclare sunt: strada sa fie in proprietatea primariei, prezenta tuturor utilitatilor, cantitatea de piatra asternuta in anii precedenti, gradul de ocupare, vechimea locuirii strazii, inchiderea unor inele de circulatie, respectiv legaturi cu drumuri asfaltate sau reciclate”, au transmis reprezentantii Primariei Dumbravita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008031 (s)