News Flash:

„Avion, cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor”. Calatorii cu avionul pentru cei mici, de 1 iunie, la Aeroportul Timisoara

23 Mai 2022
591 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport TM

De ziua copiilor, pe 1 iunie, la Aeroportul International Timisoara se organizeaza zboruri speciale de aproximativ 45 de minute dedicate celor mici. Ei vor putea urca la bordul aeronavelor Boeing 737-800 NG.
 
 
Sapte zboruri vor fi dedicate copiilor in ziua de 1 iunie. Cursele vor fi efectuate atat de pe Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti, cat si de pe Aeroportul International „Traian Vuia” Timisoara, iar zborurile vor avea o durata de aproximativ 45 de minute. Decolarile si aterizarile vor avea loc in cadrul aceluiasi aeroport.

„Copiii se vor imbarca la bordul unei aeronave Boeing 737-800 NG pentru a se familiariza cu zborul, pentru a face cunostinta cu personalul navigant si pentru a vizita cabina pilotilor, unde li se vor explica ce presupune pilotarea unui avion, avand ocazia sa afle cum arata si cum functioneaza aparatura de bord. De aceasta prima lectie de zbor pot beneficia copiii care la momentul calatoriei au varste cuprinse intre 3 ani (impliniti) si 12 ani (neimpliniti) si care sunt insotiti de un adult. Mentionam ca un adult poate insoti un numar de maximum 3 copii”, precizeaza reprezentantii Aeroportului International Timisoara.

Pot participa la activitati si copiii cu varste intre 12-18 ani, care vor putea achizitiona bilet de adult, iar in timpul zborului pot participa fara insotitor. Tariful promotional pentru plecarea din Bucuresti este de 29,90 €/copil, respectiv 59,90 €/adult, iar tariful promotional pentru plecarea din Timisoara este de 33,33 €/copil, respectiv 63,33 €/adult.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005014 (s)